Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

SUMMER CAMPSCHOOL 2019

Què és el Summer Campschool?

Unes colònies que combinen l’aprenentatge de l’anglès, la música i moltes activitats a l’aire lliure amb professors titulats de l’Escola Joviat de Manresa.

Aquestes colònies ofereixen aprendre o reforçar l’anglès i la música però sense oblidar que estan de vacances i que cal passar-ho molt bé, jugant i gaudint d’activitats.

Al dia reben dues hores de classe d’anglès, classes molt interactives i orals que també es converteixen en una activitat més on l’alumnat gaudeix i s’ho passa bé. Aquestes classes les fan professors titulats de l’Escola Joviat i okschool, i es fan en grups reduïts per facilitar la interacció i la seva producció oral.

Les activitats poden ser molt diverses, des d’esportives, jocs, manualitats, excursions, petits tallers… i cada nit, una festa diferent! Totes aquestes activitats les dirigeixen monitors de lleure educatiu amb un alt domini de l’anglès, fent que l’anglès sigui l’eina de comunicació entre monitors i nens i nenes. La utilització d’aquesta llengua com la principal ajuda el seu aprenentatge, de forma natural i divertida. Estar immersos en aquesta llengua durant uns dies seguits fa que la quantitat de paraules, expressions i frases fetes quotidianes que aprenen sigui realment molt important i veuen aquesta segona llengua d’una manera molt més positiva i propera que fent només les classes habituals de l’escola marcades pel currículum.

Els monitors i monitores de lleure són els encarregats de vetllar les 24h pel benestar dels participants. Els hàbits dels àpats, llevar-se, l’ordre i neteja dels seus espais i l’hora d’anar a dormir també es fan en anglès. En els casos de nens i nenes més petits, amb alguna preocupació per estar lluny de casa, sempre es torna a la seva llengua materna per calmar aquestes possibles enyorances o tristors puntuals més típiques de l’hora d’anar a dormir.

Què és el Summer Campschool?

COLÒNIES D’ESTIU = estades fora de casa per compartir experiències amb nous companys/es i en entorns situats en plena natura.

SUMMER CAMPSCHOOL = uns dies per submergir-se en l’anglès i aprendre d’una forma divertida, per cantar, riure i jugar, per fer amics, descobrir noves paraules a la natura i al joc, per viure un munt d’aventures… i passar unes vacances divertides!

  • Del 7 al 13 de de juliol 2019
  • --
  • Per a nens i nenes de 1r a 6è de primària
  • Les colònies es realitzaran a l’Alberg els Caus de Mura