Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio Más información Aceptar

Agenda

 • 18/06/2019
  COLÒNIES D’EDUCACIÓ EMOCIONAL

  A Lleure dos mil creiem en el poder de  l’educació emocional. Fins ara les colònies ens han emociona’t, però ara amb el centre d’interès Superheoris pels cicles inicial i mitjà i Entrenament d’emocions per cicle superior i ESO  posarem nom a aquestes emocions: parlarem sobre les emocions bàsiques, descriurem com ens sentim, descobrirem més sobre nosaltres mateixos. Una oportunitat única per a treballar diferents competències de la intel·ligència emociona.

  L’educació emocional és un procés educatiu, continu i permanent, que pretén potenciar el desenvolupament emocional com a complement indispensable del desenvolupament cognitiu, constituint ambdós els elements essencials del desenvolupament de la personalitat integral.

  Per a això es proposa el desenvolupament de coneixements i habilitats sobre les emocions a fi de capacitar l'individu per afrontar millor els reptes que es plantegen en la vida quotidiana. Tot això té com a finalitat augmentar el benestar personal i social.


  Leer más
 • 18/06/2019
  ROCKNIA – aventura musical

  La música és l’art que ens acompanya dia a dia i que ens fa somriure, emocionar-nos i sentir-nos vius. Des de Lleure dos mil us proposem unes estades amb la música com a fil conductor: ROCKNIA.

  A Rocknia, els nens i nenes gaudiran de la natura que ens envolta, aprendran els hàbits i valors necessaris que els faran créixer com a persones i sobretot, ho passaran molt bé amb els companys i companyes de classe.

  El món de l’espectacle es traslladarà a la casa de colònies per a fer-nos gaudir i ensenyar-nos tècniques i actituds de les 3 disciplines d’aquest món: el teatre, la dansa i la música.


  Leer más
 • 28/05/2019
  MUSIC STAGE - Campus de teatre musical

  Aquest estiu tornem a oferir el campus de teatre musical a Navarcles, on treballarem els guions, cantarem, ballarem, prepararem decorats i interpretarem:

     DATES: Del 25 de juny al 12 de juliol amb gran espectacle final!

  Però no ens hem d’oblidar que estem a l’estiu i ens agrada el sol, l’aigua, les sortides, els jocs... per això no hi poden faltar activitats de lleure per passar-s’ho bé i gaudir de les vacances d’estiu.

  La direcció artística i l’organització i direcció general del Campus anirà a càrrec de Lleure dos mil.

  Music stage és un espai per a descobrir, aprendre i jugar. Els valors i l’aprenentatge estaran presents a tots les activitats del campus.


  Leer más