Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio Más información Aceptar

Agenda

 • 18/07/2019


  Leer más
 • 18/06/2019
  Colònies de cohesió de grup : Secundària

  Sóm un equip! Coaching i valors

  El primer trimestre és ideal per a planificar unes convivències on es treballin i s'identifiquin els valors que definiran al grup durant tot l'any. És la millor època per a treballar la cohesió de grup a través d'activitats de team-building i aconseguir un bon clima de treball que acompanyarà al grup durant tot el curs. 

  Comença un nou curs, amb nous alumnes, noves propostes i nous reptes, un encaix que mica en mica s’ha d’anar ajustant per aconseguir els objectius desitjats.

  Les colònies escolars a la tardor són una bona eina per enfortir vincles i cohesionar el grup classe; estem en contacte a la natura, desconnectem de les rutines diàries i de les tecnologies afavorint la coneixença del grup, l’autonomia personal i grupal, la cooperació i la convivència entre els alumnes i mestres.


  Leer más
 • 18/06/2019
  COLÒNIES D’EDUCACIÓ EMOCIONAL

  A Lleure dos mil creiem en el poder de  l’educació emocional. Fins ara les colònies ens han emociona’t, però ara amb el centre d’interès Superheoris pels cicles inicial i mitjà i Entrenament d’emocions per cicle superior i ESO  posarem nom a aquestes emocions: parlarem sobre les emocions bàsiques, descriurem com ens sentim, descobrirem més sobre nosaltres mateixos. Una oportunitat única per a treballar diferents competències de la intel·ligència emociona.

  L’educació emocional és un procés educatiu, continu i permanent, que pretén potenciar el desenvolupament emocional com a complement indispensable del desenvolupament cognitiu, constituint ambdós els elements essencials del desenvolupament de la personalitat integral.

  Per a això es proposa el desenvolupament de coneixements i habilitats sobre les emocions a fi de capacitar l'individu per afrontar millor els reptes que es plantegen en la vida quotidiana. Tot això té com a finalitat augmentar el benestar personal i social.


  Leer más