Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio Más información Aceptar

Agenda

 • 06/05/2019
  Vacances d'intel·ligència emocional

  Emociona’t en família, vacances d’intel·ligència emocional,  és un  programa  que ens permet trobar aquets espais per parlar, divertir-nos i compartir,  alhora que entrenem les emocions en família.


  Leer más
 • 06/05/2019
  Vacances per a famílies monoparentals

  Famílies! Què feu aquest estiu? Ja esteu pensant en vacances?

  Les vacances son l’espai ideal per  trencar amb les obligacions i enfortir els vincles familiars. Per aquest estiu renovem un programa pensat per a famílies monoparentals perquè pares/mares i els seus fills /es gaudeixin d’uns dies plens de diversió, emocions i natura.


  Leer más
 • 10/04/2019
  Les colònies escolars

  Aquest any fem 25 anys i tenim moltes ganes de compartir la nostra activitat preferida amb vosaltres.

  Comencem la temporada de colònies escolars! Les colònies són un valor fonamental del sistema educatiu català. Tenen una tradició molt arrelada al nostre país i creiem que és important recordar-ne la seva importància per mantenir-les al sistema i no deixar perdre les oportunitats d’aprenentatge que ens brinden.

  Les colònies estimulen l’autonomia personal, la confiança i l’autoconeixement. Tenen una alta funció social, ajuden a afavorir la convivència, la cohesió de grup i el treball en equip. A més, promouen la curiositat, la descoberta naturalista, fomenten la conservació de l’entorn i l’amor per la natura.


  Leer más