Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Agenda

 • 29/01/2019
  Estem d'aniversari!

  Gener 2019, com cada gener comença un nou any amb noves il·lusions , nous reptes, nous propòsits... Aquest any és especial, estem d’aniversari, fem 25 anys.

  25 anys compartint somriures

  25 anys compartint experiències

  25 anys al vostre costat


  Llegir més
 • 04/01/2019
  Projecte Invulnerables i Lleuredosmil viatjarem dins la carrossa dels Somnis

  Aquest cap de setmana tornarem a viure una de les nits més màgiques de l’any! Tornen els tres Reis Mags i de ben segur que repartiran aquells regals més desitjats de tots els nens i nenes!  

  Lleuredosmil hem volgut ajudar als reis Mags de Manresa aquest any i juntament amb els Invulnerables, de la casa de la infància Francesc Assís de Manresa, hem preparat la carrossa dels Somnis.


  Llegir més
 • 02/01/2019
  Regala coneixement!

  Aquestes dates són genials per regalar experiències, cultura, estones junts i també per regalar lectura!

  La lectura és un instrument fonamental en el procés de coneixement i de maduració personal dels vostres fills. Les bones lectures poden deixar empremta, desperten aficions i interessos nous, eduquen la sensibilitat, faciliten el desenvolupament de la fantasia i de la creativitat, ens proporcionen nous coneixements i ens ajuden a entendre altres formes de viure i de pensar. D'altra banda, els bons lectors acostumen a ser bons estudiants, mostren més disposició a atendre les explicacions, es concentren més, augmenten la capacitat de retenir i memoritzar, i comprenen i assimilen amb rapidesa els conceptes nous.


  Llegir més