Agenda

 • 06/05/2019
  Vacances per a famílies monoparentals

  Famílies! Què feu aquest estiu? Ja esteu pensant en vacances?

  Les vacances son l’espai ideal per  trencar amb les obligacions i enfortir els vincles familiars. Per aquest estiu renovem un programa pensat per a famílies monoparentals perquè pares/mares i els seus fills /es gaudeixin d’uns dies plens de diversió, emocions i natura.


  Llegir més
 • 10/04/2019
  Les colònies escolars

  Aquest any fem 25 anys i tenim moltes ganes de compartir la nostra activitat preferida amb vosaltres.

  Comencem la temporada de colònies escolars! Les colònies són un valor fonamental del sistema educatiu català. Tenen una tradició molt arrelada al nostre país i creiem que és important recordar-ne la seva importància per mantenir-les al sistema i no deixar perdre les oportunitats d’aprenentatge que ens brinden.

  Les colònies estimulen l’autonomia personal, la confiança i l’autoconeixement. Tenen una alta funció social, ajuden a afavorir la convivència, la cohesió de grup i el treball en equip. A més, promouen la curiositat, la descoberta naturalista, fomenten la conservació de l’entorn i l’amor per la natura.


  Llegir més
 • 10/04/2019
  Campus d'intel·ligència emocional VEIE

  Aquest estiu arriba la primera edició del Campus d’Intel·ligència emocional VEIE destinat a tots els nens i nenes d’entre 6 i 12 anys.

  Intel·ligència emocional? En unes colònies? S’ho passaran bé?

  Poc a poc la societat es consciencia de la importància que té treballar la Intel·ligència emocional. Desenvolupar les capacitats, habilitats i coneixements sobre les emocions permet a l’individu afrontar els reptes que es plantegen en la seva vida quotidiana per aconseguir una situació de benestar personal i social.

  Llegir més