Agenda

 • 18/06/2019
  ROCKNIA – aventura musical

  La música és l’art que ens acompanya dia a dia i que ens fa somriure, emocionar-nos i sentir-nos vius. Des de Lleure dos mil us proposem unes estades amb la música com a fil conductor: ROCKNIA.

  A Rocknia, els nens i nenes gaudiran de la natura que ens envolta, aprendran els hàbits i valors necessaris que els faran créixer com a persones i sobretot, ho passaran molt bé amb els companys i companyes de classe.

  El món de l’espectacle es traslladarà a la casa de colònies per a fer-nos gaudir i ensenyar-nos tècniques i actituds de les 3 disciplines d’aquest món: el teatre, la dansa i la música.


  Llegir més
 • 28/05/2019
  MUSIC STAGE - Campus de teatre musical

  Aquest estiu tornem a oferir el campus de teatre musical a Navarcles, on treballarem els guions, cantarem, ballarem, prepararem decorats i interpretarem:

     DATES: Del 25 de juny al 12 de juliol amb gran espectacle final!

  Però no ens hem d’oblidar que estem a l’estiu i ens agrada el sol, l’aigua, les sortides, els jocs... per això no hi poden faltar activitats de lleure per passar-s’ho bé i gaudir de les vacances d’estiu.

  La direcció artística i l’organització i direcció general del Campus anirà a càrrec de Lleure dos mil.

  Music stage és un espai per a descobrir, aprendre i jugar. Els valors i l’aprenentatge estaran presents a tots les activitats del campus.


  Llegir més
 • 06/05/2019
  Vacances d'intel·ligència emocional
  Emociona’t en família, vacances d’intel·ligència emocional,  és un  programa  que ens permet trobar aquets espais per parlar, divertir-nos i compartir,  alhora que entrenem les emocions en família.
  Llegir més