Agenda

 • 18/07/2019
  25 anys fent les colònies que ens agraden

  Aquest any fem 25 anys i tenim moltes ganes de compartir la nostra activitat preferida amb vosaltres, les colònies!

  Les colònies són un valor fonamental del sistema educatiu català. Tenen una tradició molt arrelada al nostre país i creiem que és important recordar-ne la seva importància per mantenir-les al sistema i no deixar perdre les oportunitats d’aprenentatge que ens brinden.

  Les colònies estimulen l’autonomia personal, la confiança i l’autoconeixement. Tenen una alta funció social, ajuden a afavorir la convivència, la cohesió de grup i el treball en equip. A més, promouen la curiositat, la descoberta naturalista, fomenten la conservació de l’entorn i l’amor per la natura.


  Llegir més
 • 18/06/2019
  Colònies de cohesió de grup : Secundària

  Sóm un equip! Coaching i valors

  El primer trimestre és ideal per a planificar unes convivències on es treballin i s'identifiquin els valors que definiran al grup durant tot l'any. És la millor època per a treballar la cohesió de grup a través d'activitats de team-building i aconseguir un bon clima de treball que acompanyarà al grup durant tot el curs. 

  Comença un nou curs, amb nous alumnes, noves propostes i nous reptes, un encaix que mica en mica s’ha d’anar ajustant per aconseguir els objectius desitjats.

  Les colònies escolars a la tardor són una bona eina per enfortir vincles i cohesionar el grup classe; estem en contacte a la natura, desconnectem de les rutines diàries i de les tecnologies afavorint la coneixença del grup, l’autonomia personal i grupal, la cooperació i la convivència entre els alumnes i mestres.


  Llegir més
 • 18/06/2019
  COLÒNIES D’EDUCACIÓ EMOCIONAL

  A Lleure dos mil creiem en el poder de  l’educació emocional. Fins ara les colònies ens han emocionat, però ara amb el centre d’interès Superherois pels cicles inicial i mitjà i Entrenament d’emocions per cicle superior i ESO  posarem nom a aquestes emocions: parlarem sobre les emocions bàsiques, descriurem com ens sentim, descobrirem més sobre nosaltres mateixos. Una oportunitat única per a treballar diferents competències de la intel·ligència emocional.

  L’educació emocional és un procés educatiu, continu i permanent, que pretén potenciar el desenvolupament emocional com a complement indispensable del desenvolupament cognitiu, constituint ambdós els elements essencials del desenvolupament de la personalitat integral.

  Per a això es proposa el desenvolupament de coneixements i habilitats sobre les emocions a fi de capacitar l'individu per afrontar millor els reptes que es plantegen en la vida quotidiana. Tot això té com a finalitat augmentar el benestar personal i social.


  Llegir més