Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Agenda

 • 18/06/2019
  Colònies de cohesió de grup : Secundària

  Sóm un equip! Coaching i valors

  El primer trimestre és ideal per a planificar unes convivències on es treballin i s'identifiquin els valors que definiran al grup durant tot l'any. És la millor època per a treballar la cohesió de grup a través d'activitats de team-building i aconseguir un bon clima de treball que acompanyarà al grup durant tot el curs. 

  Comença un nou curs, amb nous alumnes, noves propostes i nous reptes, un encaix que mica en mica s’ha d’anar ajustant per aconseguir els objectius desitjats.

  Les colònies escolars a la tardor són una bona eina per enfortir vincles i cohesionar el grup classe; estem en contacte a la natura, desconnectem de les rutines diàries i de les tecnologies afavorint la coneixença del grup, l’autonomia personal i grupal, la cooperació i la convivència entre els alumnes i mestres.


  Llegir més
 • 18/06/2019
  COLÒNIES D’EDUCACIÓ EMOCIONAL

  A Lleure dos mil creiem en el poder de  l’educació emocional. Fins ara les colònies ens han emocionat, però ara amb el centre d’interès Superherois pels cicles inicial i mitjà i Entrenament d’emocions per cicle superior i ESO  posarem nom a aquestes emocions: parlarem sobre les emocions bàsiques, descriurem com ens sentim, descobrirem més sobre nosaltres mateixos. Una oportunitat única per a treballar diferents competències de la intel·ligència emocional.

  L’educació emocional és un procés educatiu, continu i permanent, que pretén potenciar el desenvolupament emocional com a complement indispensable del desenvolupament cognitiu, constituint ambdós els elements essencials del desenvolupament de la personalitat integral.

  Per a això es proposa el desenvolupament de coneixements i habilitats sobre les emocions a fi de capacitar l'individu per afrontar millor els reptes que es plantegen en la vida quotidiana. Tot això té com a finalitat augmentar el benestar personal i social.


  Llegir més
 • 18/06/2019
  ROCKNIA – aventura musical

  La música és l’art que ens acompanya dia a dia i que ens fa somriure, emocionar-nos i sentir-nos vius. Des de Lleure dos mil us proposem unes estades amb la música com a fil conductor: ROCKNIA.

  A Rocknia, els nens i nenes gaudiran de la natura que ens envolta, aprendran els hàbits i valors necessaris que els faran créixer com a persones i sobretot, ho passaran molt bé amb els companys i companyes de classe.

  El món de l’espectacle es traslladarà a la casa de colònies per a fer-nos gaudir i ensenyar-nos tècniques i actituds de les 3 disciplines d’aquest món: el teatre, la dansa i la música.


  Llegir més