Agenda

 • 12/02/2020
  Connexió amb un mateix!

  La vida ens posa a prova constantment. El nostre cos es supera dia rere a dia i està en peu de guerra per fer front a les situacions que es poden esdevenir a la feina, a casa o en qualsevol àmbit durant les 24 hores que té el dia. L’estrés i l’ansietat són vigents en moltes vides ja que portem un ritme frenètic que ens permet descansar la ment en poques ocasions.

  Descansar, necessitem trobar moments per resetejar-nos i descansar la ment. Perquè si el nostre cos dóna 100 voltes el dia, el nostre cap dóna 1000 voltes a les coses que ens passen durant el dia, i les que ens van passar ahir, i les que ens passaran demà. Els nostres pensaments salten del passat al futur imaginant mil i una situacions  i escenaris que podrien esdevenir-se.


  Llegir més
 • 07/02/2020
  Big Escape room solidari a l'Hospital General de Manresa

  El passat 2019 va ser un any molt especial, vam fer 25 anys!

  25 anys compartint somriures
  25 anys compartint experiències
  25 anys al vostre costat

  I és per això que ens vam adherir a diferents projectes socials, treballant conjuntament posant el nostre granet de sorra per aconseguir un món més just.

  Vam començar l’any amb una col·laboració de “Somnis” amb el projecte Invulnerables. Vam construir una carrossa per participar a la cavalcada de Reis de Manresa. Una experiència inoblidable. 

  També hem col·laborat amb el cosidor de la Fundació del convent de Santa Clara.

  Per altra banda les nostres colònies han estat solidàries. Els nens i nenes que van fer colònies amb nosaltres han fet uns tallers que  es  portaran  a l’orfenat i escoles que l’organització “Petits detalls” gestiona a Uganda. 

  També hem creat 2 biblioteques a escoles rurals del Sahara, on molts nens i nenes podran gaudir de llibres i material escolar per llaurar-se un futur millor.

  Però això no és tot, el proper març veurà la llum el nostre projecte de macenatge per una nova Unitat d’hospitalització de Salut Mental infanto-juvenil d'Althaia.


  Llegir més
 • 23/01/2020
  VOLUNTARIAT Biblioteques al Sahara- gener 2020

  Ho hem tornat a fer i estem molt contents de l’experiència. Un cop més hem ajudat a nens i nenes amb pocs recursos a tenir accés a la cultura, a la literatura, al llenguatge i a la lectura.

  Del 2 al 10 de Gener vam estar muntant  una biblioteca a l’ escola El Kenz, al Sahara, a 25 km. D’Er-rachidia.

  L’escola compta tan sols amb dues aules i un total de 55 alumnes que cursen de 1er a 6è de primària. Com que hi ha pocs espais, els nens i nenes es divideixen en 3 grups equivalents als cicles de l’E.P del nostre país: CI (1er i 2on), CM (3er i 4rt)  i CS (5è I 6è). Els tres grups tenen horari rotatiu de matí i tarda perquè tothom pugui fer classe cada dia .


  Llegir més