Agenda

 • 12/01/2018
  IMPORTÀNCIA DE LES COLÒNIES ESCOLARS

  DUBTEU A L’HORA D’ORGANITZAR UNES COLÒNIES?

  Les colònies escolars formen part del curs educatiu de moltes escoles catalanes i són una experiència vital única que tots els nens i nenes haurien de viure un cop l’any! Durant uns dies aprendran la importància dels valors fonamentals: CONVIVÈNCIA AMB ELS COMPANYS I MESTRES, DESCOBRIMENT DE L’ENTORN, AUTONOMIA I AUTOCONEIXENÇA, i tot sense deixar d’aprendre matèria curricular del curs que els pertoca, aconseguiran adquirir un aprenentatge a través de l’experimentació.


  Llegir més
 • 09/01/2018
  Ja tenim les calçotades a punt!
  Arriba l’època de les calçotades i a l’Illot Gran ja ho tenim tot preparat perquè la puguis gaudir de la millor manera! Vine amb tota la família i els amics en un entorn tranquil i excepcional, us oferim una calçotada amb menú complert perquè passeu una diada genial.
  Llegir més
 • 21/12/2017
  Objectius per 2019

  Ara que s’acaba el mes de Desembre i que per tant diem adéu a l’any 2018 i donem l’entrada al 2019, és el moment de fer un petit estudi, un petit treball de recerca per a fer balanç i reconèixer aquelles coses que ens han anat bé durant l’any i les que ens han perjudicat per a intentar canviar-les de cara l’any entrant.


  Llegir més