Agenda

 • 23/03/2018
  Anem amb Burricleta!

  Amb l’arribada de la primavera i el canvi d’hora del 24 de març, arriba també el bon temps, i el volem aprofitar al màxim fent activitats gaudint del sol i la natura.


  Llegir més
 • 08/02/2018
  OBRIM CALENDARIS PEL CURS 2018/2019!

  Sabem que les colònies escolars signifiquen uns dies molt esperats del curs per als nens i nenes de tots els centres. A més, considerem que les colònies son una eina molt important per als professors a l’hora d’educar els i les alumnes en termes de responsabilitat, convivència i ètica. És per això que des de ben d’hora ens fiquem a treballar per a oferir-vos la millor opció per a gaudir d’una estada genial!


  Llegir més
 • 15/01/2018
  FINALITZA AMB ÈXIT EL CURS INTENSIU DE MONITOR/A DE LLEURE A ARTÉS!
  Durant les passades vacances de Nadal hem estat formant a Artés a diferents nois i noies en un curs intensiu de monitors i monitores de lleure educatiu. Les classes s’iniciaren el passat 23 de desembre i ha dut a alumnes de diferents pobles de Catalunya a crear cohesió per a formar-se en el lleure educatiu a través de diferents dinàmiques, jocs i activitats. Al llarg del curs han passat diferents formadors i formadores per transmetre als potencials monitors el seu coneixement i experiències.
  Llegir més