Agenda

 • 06/04/2018
  Reunió informativa del Camp Rock Macedònia!

  Un any més es va apropant l’estiu i això és sinònim de que s’apropa el Camp Rock Macedònia! Cada cop queda menys i és per això que el proper dissabte 14 d’abril farem una jornada de portes obertes i reunió informativa del Camp Rock Macedònia 2018. En aquesta reunió us explicarem amb moltes ganes tan el funcionament com les novetats del Camp Rock d’aquest any. A més, podreu conèixer tot l’equip, la instal·lació i us resoldrem tots els dubtes que tingueu.


  Llegir més
 • 03/04/2018
  BERENAR SOLIDARI, una tarda per recordar!

  El diumenge 6 de maig del 2018, l’equip del CAMP ROCK MACEDÒNIA i ELS INVULNERABLES us esperen a l’ESPAI CAIXA DE Manresa per jugar, cantar, compartir una estona amb les Macedònia i el més important: lluitar contra la pobresa infantil.


  Llegir més
 • 23/03/2018
  ARRIBA LA SETMANA SANTA

  Un any més arriba la setmana santa i amb ella la festa de pasqua. A Catalunya, celebrem la pasqua cristiana el diumenge següent del dia de Rams o pasqua jueva. Coincidint amb la resurrecció de Jesús, ha esdevingut una de les festivitats més importants per als cristians. Així també, al llarg dels anys, s’han anat establint diferents tradicions que han fet de la festa una de les més populars.


  Llegir més