Agenda

 • 12/04/2018
  Formació LEGO!

  Durant aquest mes d’abril a Lleure dos mil ens hem estat formant!

  Ens hem preparat per a aprendre una nova metodologia de treball en equip, una forma de construir experiències tot compartint-les amb la resta de companys i companyes. Aquesta nova eina és la formació Lego Serious Play. Amb aquesta es pretén aprofitar i potenciar la creativitat per expressar les idees dels participants de la forma més lúdica.


  Llegir més
 • 12/04/2018
  Aquest cap de setmana, MONACÀLIA!

  El proper cap de setmana del 14 i 15 d’abril es celebrarà a Navarcles una nova edició de la Monacàlia, la fira de l’abat que rememora el poble durant el segle XI, un poble que va dependre durant mil anys en època feudal del monestir de Sant Benet de Bages el qual es mantingué fins a la fi del monestir l’any 1835 amb la desamortització. Una relació d’amor- odi que persistí en els anys a causa dels impostos en collites que havien de pagar els pagesos.

   


  Llegir més
 • 10/04/2018
  Escape Room a la Creueta de Navarcles!

  Aquest passat diumenge dia 8 d’abril dos dels equipaments culturals de Navarcles han estat d’aniversari! Tan l’espai cultural de la Creueta (5 anys) com el Teatre Auditori Agustí Soler i Mas (15 anys) ho han celebrat en un dia en què l’Ajuntament de Navarcles ha convidat a tot el poble a viure una experiència inoblidable per a celebrar aquest aniversari! I, com no podia ser d’una altra manera, des de Lleure dos mil també hi hem ficat el nostre granet de sorra.


  Llegir més