Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Agenda

 • 08/02/2018
  OBRIM CALENDARIS PEL CURS 2018/2019!

  Sabem que les colònies escolars signifiquen uns dies molt esperats del curs per als nens i nenes de tots els centres. A més, considerem que les colònies son una eina molt important per als professors a l’hora d’educar els i les alumnes en termes de responsabilitat, convivència i ètica. És per això que des de ben d’hora ens fiquem a treballar per a oferir-vos la millor opció per a gaudir d’una estada genial!


  Llegir més
 • 15/01/2018
  FINALITZA AMB ÈXIT EL CURS INTENSIU DE MONITOR/A DE LLEURE A ARTÉS!
  Durant les passades vacances de Nadal hem estat formant a Artés a diferents nois i noies en un curs intensiu de monitors i monitores de lleure educatiu. Les classes s’iniciaren el passat 23 de desembre i ha dut a alumnes de diferents pobles de Catalunya a crear cohesió per a formar-se en el lleure educatiu a través de diferents dinàmiques, jocs i activitats. Al llarg del curs han passat diferents formadors i formadores per transmetre als potencials monitors el seu coneixement i experiències.
  Llegir més
 • 12/01/2018
  IMPORTÀNCIA DE LES COLÒNIES ESCOLARS

  DUBTEU A L’HORA D’ORGANITZAR UNES COLÒNIES?

  Les colònies escolars formen part del curs educatiu de moltes escoles catalanes i són una experiència vital única que tots els nens i nenes haurien de viure un cop l’any! Durant uns dies aprendran la importància dels valors fonamentals: CONVIVÈNCIA AMB ELS COMPANYS I MESTRES, DESCOBRIMENT DE L’ENTORN, AUTONOMIA I AUTOCONEIXENÇA, i tot sense deixar d’aprendre matèria curricular del curs que els pertoca, aconseguiran adquirir un aprenentatge a través de l’experimentació.


  Llegir més