Agenda

 • 05/06/2018
  Treballs de síntesi!

  El treball de síntesi és un conjunt d'activitats d'ensenyament i aprenentatge, fetes en equip, per desenvolupar competències complexes i comprovar si s'ha aconseguit, i fins a quin punt, que l'alumnat sigui capaç d'aplicar les competències bàsiques treballades en les diferents matèries per a la resolució de qüestions i problemes relacionats amb la vida pràctica. Integra continguts de diverses matèries i admet diferents concrecions temporals. Es fa en els cursos de 1r, 2n i 3r d'ESO.


  Llegir més
 • 05/06/2018
  TOTS A UNA! Coaching i valors

  Tots a una son unes estades de coneixença i cohesió per aconseguir la construcció d’un equip. PENSADA ESPECIALMENT PEL PRIMER TRIMESTRE DE GRUPS DE SECUNDÀRIA (ESO), durant uns dies durem a terme un conjunt d’activitats que aprofiten la natura que ens envolta per aconseguir uns objectius grupals vitals per a la bona convivència i coneixença.


  Llegir més
 • 01/06/2018
  Colònies escolars de MULTIAVENTURA

  Les colònies son un espai on els nens i nenes poden desenvolupar les seves qualitats i habilitats, però també poden significar per tots ells un moment on descobrir noves formes de gaudir de la vida, de desenvolupar-se i de sentir-se vius!


  Llegir més