Agenda

 • 19/07/2018
  Vacances per a famílies monoparentals!

  El nostre dia a dia ens fa anar amunt i avall intentant quadrar  la feina, escola, activitats, família...  un dia a dia amb pocs espais per parar.

  Les vacances son l’espai ideal per  trencar amb les obligacions i enfortir vincles familiars.


  Llegir més
 • 26/06/2018
  Arriben les vacances i les colònies d'estiu!

  La setmana passada vam tancar el curs i l’estiu ja és aquí per als nens i nenes. Durant l’any han après, compartit i treballat. Ara, és el moment de les vacances i l’esbarjo i és important que ho puguin passar genial. Des de Lleure dos mil tenim moltes ganes de poder compartir l’estiu amb tots vosaltres i és per això que us expliquem perquè és important que nens i nenes puguin seguir convivint amb altres durant l’estiu.

  Des de Lleure dos mil muntem colònies i activitats per a tots els gustos. Des d’esports i aventura fins a música i teatre perquè els més petits segueixin creixent en coneixences, amistats i valors.


  Llegir més
 • 21/06/2018
  S'acaba el curs! Què feu l'any que ve?

  Arriba el final de curs i amb ell deixem enrere un munt d’experiències i emocions. Junts hem compartit, treballat i el que és més important, ho hem passat genial!

  Ara és el moment de programar el curs que ve i des de Lleure dos mil tenim moltes ganes de poder tornar a coincidir per seguir sumant junts, i és per això que us volem ajudar! Us oferim una àmplia varietat d’instal·lacions totalment adaptades a les necessitats on hi durem a terme qualsevol de les nostres activitats o colònies, sempre amb un fil conductor de guia. Aprofitarem les oportunitats que ens brinda la natura per a desenvolupar cada una de les activitats proposades.


  Llegir més