Agenda

 • 20/02/2020
  Crea el teu camí

  Una aventura al Camino de Santiago per aprendre a dirigir la teva vida.

  Per a joves intrèpids de 14 a 20 anys.

  De el 29 de juny a el 7 de juliol 2020.

  Aquesta és una aventura dirigida a joves perquè desenvolupin habilitats, actituds i eines útils per afrontar els reptes que la nostra societat comença a plantejar. La creativitat, la resiliència i l'emprenedoria tindran molt valor a l'hora de desenvolupar-se en un futur molt pròxim.

  El Camino de Santiago és una aventura iniciàtica. Un recorregut que durant segles ha servit a persones de tot tipus de gènere, condició, religió i creença, per conèixer-se millor a nivell interior. Avui dia, el fet de conèixer-se a nivell intern és molt important per: potenciar la creativitat, millorar la comunicació, la concentració, priorització de tasques, focus constant, disciplina, hàbits, actituds i valors positius, per donar sentit a la nostra vida.


  Llegir més
 • 18/02/2020
  Educació, creativitat i futur

  Quins són els coneixements escolars més importants pel meu/va fill/a?
  Quin serà el seu ofici d’aquí 30 anys?
  Com puc assegurar que estigui preparat/da pel futur?

  És difícil imaginar-se la societat d’aquí 40 anys, no? En 10 anys hem experimentat canvis molt importants en les nostres feines; metodologies diferents, nous llocs de treball, nous càrrecs, globalitat, viatges, comunicació, treball des de casa...

  Hi ha un gran debat sobre quines seran les feines d’aquí 40 anys i com podem assegurar-nos que els nens i nenes estiguin preparats per aquestes feines. Què és el que necessitaran saber? Idiomes? Tecnologia?


  Llegir més
 • 13/02/2020
  Cuida't en família a Rupit - Retir de cap de setmana

  La família hi és sempre. La família neix, creix, aprèn, evoluciona... Es pot separar, es pot tornar a ajuntar, pot viure amb un mar o un oceà entre-mig, però sempre s’adapta,
  re-evoluciona i segueix vivint i compartint. La família no mor mai.

  Vivim en un dia a dia que ens fa anar amunt i avall i intentant quadrar la feina, l’escola, les activitats, la família...  un dia a dia amb pocs espais per parar, respirar, descobrir, connectar, compartir i gaudir de les estones lliures.


  Llegir més