Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Agenda

 • 10/04/2019
  Campus d'intel·ligència emocional VEIE

  Aquest estiu arriba la primera edició del Campus d’Intel·ligència emocional VEIE destinat a tots els nens i nenes d’entre 6 i 12 anys.

  Intel·ligència emocional? En unes colònies? S’ho passaran bé?

  Poc a poc la societat es consciencia de la importància que té treballar la Intel·ligència emocional. Desenvolupar les capacitats, habilitats i coneixements sobre les emocions permet a l’individu afrontar els reptes que es plantegen en la seva vida quotidiana per aconseguir una situació de benestar personal i social.

  Llegir més
 • 04/03/2019
  Mindfulness a l’aula per a afavorir l’aprenentatge.

  Algunes escoles han començat a introduir el Mindfulness a les aules per reduir l’estrés i regular emocions. Sabeu què és el Mindfulness?

  La paraula en anglès “mindfulness” es tradueix habitualment com “consciència plena” o “atenció plena”. Es tradueix Mind “ment” fullness “plenitud”, el que és una traducció poc acurada. En anglès el terme es forma a partir de l’adjectiu mindful i el sufix ness. Com també es crea la paraula “happiness”, aquest sufix no té significat per sí mateix, sinó que substantivitza l’adjectiu que acompanya. Així si mindful significa “conscient”, mindfulness és la qualitat o l’estat de ser conscient, d’estar atent, d’adonar-se o d’estar present


  Llegir més
 • 04/03/2019
  L'enyorança a les primeres colònies

  Arriba la primavera i amb ella la temporada de colònies.

  Les colònies són l’experiència idònia perquè els nens desenvolupin competències socials, interpersonals i intrapersonals, autonomia personal i respecte envers la natura...

  Per a alguns nens i nenes és la primera vegada que passen una o dues nits fora de casa. Això és una experiència nova que desperta moltes emocions i que suposa un pas molt important, tant per als nens com per als pares i mares.

  Entre els més petits, és normal que durant les colònies aparegui  un sentiment tendre dels nens i nenes cap al seu pare, mare o familiar més proper: l’enyorança. Segons el diccionari l’enyor és  la pena o dolor per l'absència, la pèrdua, d'alguna cosa o persona.


  Llegir més