Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Agenda

 • 26/06/2018
  Arriben les vacances i les colònies d'estiu!

  La setmana passada vam tancar el curs i l’estiu ja és aquí per als nens i nenes. Durant l’any han après, compartit i treballat. Ara, és el moment de les vacances i l’esbarjo i és important que ho puguin passar genial. Des de Lleure dos mil tenim moltes ganes de poder compartir l’estiu amb tots vosaltres i és per això que us expliquem perquè és important que nens i nenes puguin seguir convivint amb altres durant l’estiu.

  Des de Lleure dos mil muntem colònies i activitats per a tots els gustos. Des d’esports i aventura fins a música i teatre perquè els més petits segueixin creixent en coneixences, amistats i valors.


  Llegir més
 • 21/06/2018
  S'acaba el curs! Què feu l'any que ve?

  Arriba el final de curs i amb ell deixem enrere un munt d’experiències i emocions. Junts hem compartit, treballat i el que és més important, ho hem passat genial!

  Ara és el moment de programar el curs que ve i des de Lleure dos mil tenim moltes ganes de poder tornar a coincidir per seguir sumant junts, i és per això que us volem ajudar! Us oferim una àmplia varietat d’instal·lacions totalment adaptades a les necessitats on hi durem a terme qualsevol de les nostres activitats o colònies, sempre amb un fil conductor de guia. Aprofitarem les oportunitats que ens brinda la natura per a desenvolupar cada una de les activitats proposades.


  Llegir més
 • 05/06/2018
  Treballs de síntesi!

  El treball de síntesi és un conjunt d'activitats d'ensenyament i aprenentatge, fetes en equip, per desenvolupar competències complexes i comprovar si s'ha aconseguit, i fins a quin punt, que l'alumnat sigui capaç d'aplicar les competències bàsiques treballades en les diferents matèries per a la resolució de qüestions i problemes relacionats amb la vida pràctica. Integra continguts de diverses matèries i admet diferents concrecions temporals. Es fa en els cursos de 1r, 2n i 3r d'ESO.


  Llegir més