Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Agenda

 • 31/08/2018
  Sortides d'un dia

  Les activitats d’un dia són una molt bona opció per sortir de l’escola a descobrir, tocar, experimentar, veure, sentir, riure, jugar, crear… en entorns nous i en plena natura.

  Els nens i nenes podran deixar anar la seva imaginació amb activitats guiades per personatges fantàstics; activar el cos amb activitats d’aventura, gimcanes, curses d’orientació, activitats nàutiques… descobrir la granja, nous indrets… crear amb tallers de vidre, de seda, de sal, d’elaboració d’aliments… i jugar, riure i passar-s’ho bé amb les activitats de final de curs!

  Descobreix l’ampli ventall d’activitats que tenim preparades per a la vostra escola!


  Llegir més
 • 30/08/2018
  Què és el Coaching?

  L’art del coaching.

  Últimament se’n sent molt a parlar. Elcoaching. Però sabem realment què és i per què és tan útil?

  El coaching és l’art de fer preguntes per a ajudar a altres persones, a través de l’aprenentatge, en l’exploració i descobriment de noves creences. Es proposa el desenvolupament de la persona a partir de l’entrenament d’hàbits més òptims per assolir tot allò que es proposi.


  Llegir més
 • 30/08/2018
  La tornada a l'escola!

  Els dies de platja, de piscina i de muntanya ja han acabat. Diem adéu al gelat de mitja tarda i a deixar que els llençols se’ns enganxin fins  que la calor de l’estiu ens obligui a sortir del llit. L’Agost s’ha acabat i ara toca guardar tots els moments màgics de les nostres vacances a la caixa de records i preparar-nos per la tornada a l’escola.


  Llegir més