Agenda

 • 03/10/2018
  Una diada diferent en Burricleta

  Us proposem una diada divertida, educativa, esportiva i... diferent per gaudir en família o amb els amics, companys de feina,...

  Una jornada que ens traslladarà, tot gaudint del paisatge de la Catalunya central, per la història del nostre municipi i els seus voltants.


  Llegir més
 • 03/10/2018
  Som un equip!!! Coaching i valors

  AMB UN GRUP CLASSE COHESIONAT ELS RESULTATS SÓN MÉS POSITIUS

  Coaching, fortaleses i lego Seriours play són èines amb les que treballem la cohesió del grup.

  Comença un nou curs, amb nous alumnes, noves propostes i nous reptes, un encaix que mica en mica s’ha d’anar ajustant per aconseguir els objectius desitjats.
  Les colònies escolars a la tardor són una bona èina per enfortir vincles i cohesionar el grup clase; estem en contacte a la natura, desconectem de les rutines diàries i de les tecnologies afavorint la coneixença del grup, l’autonomia personal i grupal, la cooperació i la convivencia entre els alumnes i mestres.

  Per als grups de secundària fem un pas més amb el projecte : Sóm un equip! Coaching i valors on durant les estades treballem la cohesió de grup per aconseguir ser un BON EQUIP.


  Llegir més
 • 26/09/2018
  Un dia qualsevol d’un infant qualsevol.

  Es lleva sobre les 7 del matí, es vesteix, esmorza i potser veu la televisió un quart d’hora fins que arriba l’hora d’anar a l’escola.
  Un cop al centre educatiu desenvolupa un conjunt d’activitats d’aprenentatge, més o menys dinàmiques, segons el cole on vagi fins les 12:20 o la 13h.
  Després, si té sort i algun membre de la família poden recollir-lo, dina a casa i al cap de dues hores, torna a l’escola. Una hora i mitja més tard, o dues en cas que estudiï en un centre privat, surt de l’escola i algú l’acompanya a una plaça a jugar amb els amics o bé a futbol, bàsquet, piano, anglès, robòtica…a qualsevol extraescolar que ell ha triat fer en el seu temps lliure. A vegades, d’una extraescolar va directament cap a una altra.
  Si tot va bé, són les 20 o les 21 que el nen/nena arriba a casa seva. Ha de sopar, s’ha de dutxat, pijama i a dormir.


  Llegir més