Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Agenda

 • 21/06/2018
  S'acaba el curs! Què feu l'any que ve?

  Arriba el final de curs i amb ell deixem enrere un munt d’experiències i emocions. Junts hem compartit, treballat i el que és més important, ho hem passat genial!

  Ara és el moment de programar el curs que ve i des de Lleure dos mil tenim moltes ganes de poder tornar a coincidir per seguir sumant junts, i és per això que us volem ajudar! Us oferim una àmplia varietat d’instal·lacions totalment adaptades a les necessitats on hi durem a terme qualsevol de les nostres activitats o colònies, sempre amb un fil conductor de guia. Aprofitarem les oportunitats que ens brinda la natura per a desenvolupar cada una de les activitats proposades.


  Llegir més
 • 05/06/2018
  Treballs de síntesi!

  El treball de síntesi és un conjunt d'activitats d'ensenyament i aprenentatge, fetes en equip, per desenvolupar competències complexes i comprovar si s'ha aconseguit, i fins a quin punt, que l'alumnat sigui capaç d'aplicar les competències bàsiques treballades en les diferents matèries per a la resolució de qüestions i problemes relacionats amb la vida pràctica. Integra continguts de diverses matèries i admet diferents concrecions temporals. Es fa en els cursos de 1r, 2n i 3r d'ESO.


  Llegir més
 • 05/06/2018
  TOTS A UNA! Coaching i valors

  Tots a una son unes estades de coneixença i cohesió per aconseguir la construcció d’un equip. PENSADA ESPECIALMENT PEL PRIMER TRIMESTRE DE GRUPS DE SECUNDÀRIA (ESO), durant uns dies durem a terme un conjunt d’activitats que aprofiten la natura que ens envolta per aconseguir uns objectius grupals vitals per a la bona convivència i coneixença.


  Llegir més