Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Agenda

 • 12/01/2018
  IMPORTÀNCIA DE LES COLÒNIES ESCOLARS

  DUBTEU A L’HORA D’ORGANITZAR UNES COLÒNIES?

  Les colònies escolars formen part del curs educatiu de moltes escoles catalanes i són una experiència vital única que tots els nens i nenes haurien de viure un cop l’any! Durant uns dies aprendran la importància dels valors fonamentals: CONVIVÈNCIA AMB ELS COMPANYS I MESTRES, DESCOBRIMENT DE L’ENTORN, AUTONOMIA I AUTOCONEIXENÇA, i tot sense deixar d’aprendre matèria curricular del curs que els pertoca, aconseguiran adquirir un aprenentatge a través de l’experimentació.


  Llegir més
 • 09/01/2018
  Ja tenim les calçotades a punt!
  Arriba l’època de les calçotades i a l’Illot Gran ja ho tenim tot preparat perquè la puguis gaudir de la millor manera! Vine amb tota la família i els amics en un entorn tranquil i excepcional, us oferim una calçotada amb menú complert perquè passeu una diada genial.
  Llegir més
 • 21/11/2017
  MUSIC STAGE! Campus de teatre musical per Nadal!

  Aquest Nadal, des de Lleure dos mil, tornem a oferir el Music Stage! Un campus de teatre on tots aquells nens i nenes d’entre 6 i 15 anys passaran unes vacances d’hivern molt divertides tot treballant diverses tècniques escèniques però també gaudint de les millors activitats de lleure!


  Llegir més