Agenda

 • 02/01/2019
  Regala coneixement!

  Aquestes dates són genials per regalar experiències, cultura, estones junts i també per regalar lectura!

  La lectura és un instrument fonamental en el procés de coneixement i de maduració personal dels vostres fills. Les bones lectures poden deixar empremta, desperten aficions i interessos nous, eduquen la sensibilitat, faciliten el desenvolupament de la fantasia i de la creativitat, ens proporcionen nous coneixements i ens ajuden a entendre altres formes de viure i de pensar. D'altra banda, els bons lectors acostumen a ser bons estudiants, mostren més disposició a atendre les explicacions, es concentren més, augmenten la capacitat de retenir i memoritzar, i comprenen i assimilen amb rapidesa els conceptes nous.


  Llegir més
 • 20/12/2018
  Bones festes!!!
  El Nadal no te impossible si tu ets aqui al costat, només cal ser oprimista i tot es farà realitat.
  Que nevi, que nevi, que ha arribat el Nadal, que plogui, que troni que ens és igual, que faci calor perquè el temps ja no ens importa, mentre siguis a la vora ho viurem tot amb il·lusió.

  Llegir més
 • 11/12/2018
  Que el fred no t’intimidi!

  Aquestes festes abriga’t bé, tria els companys de feina més aventurers i sortiu de la feina en Burricleta!

  Gaudiu d’una sortida diferent, contacteu amb la natura i desconnecteu! Deixeu-vos guiar per indrets encantats i contempleu el paisatge de la Catalunya central, la història del nostre municipi: Navarcles, i del seu entorn.


  Llegir més