Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Agenda

 • 19/11/2018
  Prevenció de l’Abús Infantil

  Avui, 19 de Novembre, és el dia Mundial per a la Prevenció de l’Abús Infantil.

  Sabíeu que existia aquest dia? Creiem que és important donar a conèixer la importància d’unir-nos per a lluitar en contra de causes com ara l’abús Infantil per a crear una cultura de prevenció.


  Llegir més
 • 14/11/2018
  Estàs preparat pel repte?

  Els roomescapes estan molt de moda! Barcelona n’està ple! Però ara fins i tot en poblets insospitats te’n pots trobar un!

  Saps que són? N’has fet mai cap?

  La paraula “room” en anglès vol dir “habitació” i “escape” vol dir escapar. Per tant estem parlant d’escapar d’una habitació! Els primers roomescapes van començar a promocionar-se com una experiència innovadora per a grups d’amics, famílies i companys de feina. L’objectiu del grup és resoldre tot un seguit de proves i enigmes per a sortir d’una habitació, aquestes proves requereixen treball en equip, pensament lateral i lògica.


  Llegir més
 • 12/11/2018
  Curs de Monitor/a de Lleure

  Ja fa uns anys que dediquem les vacances de Nadal a formar nous monitors i monitores de lleure. D’aquesta formació surten molts monitors que després s’encarreguen d’acompanyar als nens i nenes que vénen de colònies escolars amb Lleure dos mil, als que fan l’extra escolar del Music Stage durant tot el curs o als que vénen al Summer Camp School o al Camp Rock Macedònia!


  Llegir més