Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Agenda

 • 26/09/2018
  Un dia qualsevol d’un infant qualsevol.

  Es lleva sobre les 7 del matí, es vesteix, esmorza i potser veu la televisió un quart d’hora fins que arriba l’hora d’anar a l’escola.
  Un cop al centre educatiu desenvolupa un conjunt d’activitats d’aprenentatge, més o menys dinàmiques, segons el cole on vagi fins les 12:20 o la 13h.
  Després, si té sort i algun membre de la família poden recollir-lo, dina a casa i al cap de dues hores, torna a l’escola. Una hora i mitja més tard, o dues en cas que estudiï en un centre privat, surt de l’escola i algú l’acompanya a una plaça a jugar amb els amics o bé a futbol, bàsquet, piano, anglès, robòtica…a qualsevol extraescolar que ell ha triat fer en el seu temps lliure. A vegades, d’una extraescolar va directament cap a una altra.
  Si tot va bé, són les 20 o les 21 que el nen/nena arriba a casa seva. Ha de sopar, s’ha de dutxat, pijama i a dormir.


  Llegir més
 • 24/09/2018
  Music Stage. L'extraescolar de teatre musical!

  Torna el nostre taller de teatre musical. Aprofita l’oportunitat i vine a aprendre amb professionals del món de l’espectacle! Explotaran totes les teves habilitats artístiques, faran que t’emocionis, que et diverteixis i que brillis com una estrella de Broadway!


  Llegir més
 • 19/09/2018
  Noves tecnologies i nens

  Els nens i nenes d’avui en dia sembla que hagin nascut amb el mòbil a la mà.

  Amb dos anyets han desenvolupat una motricitat fina amb els dits polze i índex espectacular, amb cinc anyets dominen tablets, mòbils i gairebé ordinadors millor que els propis pares i mares.


  Llegir més