Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

Agenda

 • 18/11/2019
  Cuida't en família - Vacances de benestar per Setmana Santa

  La família hi és sempre. La família neix, creix, aprèn, evoluciona... Es pot separar, es pot tornar a ajuntar, pot viure amb un mar o un oceà entre-mig, però sempre s’adapta,
  re-evoluciona i segueix vivint i compartint. La família no mor mai.

  Vivim en un dia a dia que ens fa anar amunt i avall i intentant quadrar la feina, l’escola, les activitats, la família...  un dia a dia amb pocs espais per parar, respirar, descobrir, connectar, compartir i gaudir de les estones lliures.

  Però arriben les vacances, ideals per a trencar amb les obligacions i enfortir vincles familiars. Uns dies  que aprofitem per viatjar, per descobrir ciutats, per capbussar-nos al mar o refrescar-nos en una piscina, per anar a la muntanya, per relacionar-nos, per riure i sobretot per passar temps i compartir experiències amb la gent que estimem.

  “Cuida’t en família, vacances de benestar”, són programes que permeten trobar espais per parlar, mirar-nos als ulls, divertir-nos i compartir; també permeten conèixer indrets màgics i descobrir noves cultures... tot això alhora que descobrim noves eines per treballar el nostre benestar individual i familiar.

  A través del mind-fulness, el bany de bosc, el treball de l’atenció plena fixant-nos en els sons de l’entorn, els paisatges de l’entorn, les mandales i sobretot la connexió amb la natura, obrirem els nostres sentits  per a millorar la salut i estimular la creativitat.

  Potenciarem l’autoestima i millorarem les habilitats de comunicació per a crear un vincle fort i positiu entre tots els  membres de la família.

  I ho combinarem amb activitats lúdiques i divertides perquè petits, joves  i grans gaudeixin d’unes vacances molt especials.

  Uns dies per reforçar el que  ja tenim!


  Llegir més
 • 30/10/2019
  10 “clicks” per a desenvolupar la teva Intel·ligència emocional

  La intel·ligència emocional és el conjunt de capacitats i habilitats que permeten a l’individu ser conscient de les seves emocions i les dels demés; controlar-les, gestionar-les i expressar-les amb franquesa i empatia.

  La vida és bonica però molts cops ens fa ensopegar, ens proposa reptes per a superar-nos una i altra vegada, ens fa estar entre l’espasa i la paret... ser intel·ligentment emocionals ens permet gestionar aquests moments, fer front a tot el que ens pot arribar i saber-ho gestionar sense tenir crisis emocionals ni ser reactius.

  A continuació us deixem 10 “clicks” entesos com petits canvis, accions petites que ajuden a desenvolupar la teva intel·ligència emocional.


  Llegir més
 • 21/10/2019
  Treballs de síntesi

  Us oferim diferents treballs de camp pensat per nens/es i adolescents de 12 a 15 anys.

  El treball de síntesi és un conjunt d'activitats d'ensenyament i aprenentatge, pensades per a ser resoltes en equip, per desenvolupar competències curriculars i comprovar si s'han aconseguit assolir els objectius d’aprenentatge.

  Volem que l'alumnat sigui capaç d'aplicar les competències bàsiques treballades en les diferents matèries per a la resolució de qüestions i problemes relacionats amb la vida pràctica; que integri continguts de diverses matèries i admeti diferents concrecions temporals.

  A Lleure dos mil disposem de diferents treballs de síntesi per realitzar en cases de colònies i albergs durant 3 dies on s’agrupa el treball, la natura, la diversió i la convivència i l’auto-coneixement. Es tracta de temàtiques centrades en la natura i el medi ambient o en el treball d’emocions per a poder així aprofitar l’entorn per a treballar i estudiar-lo a part de millorar les relacions amb els companys i la cooperativitat entre ells.

  Tot aquest treball farà millorar els seus valors humans i el seu respecte i consciència mediambiental.


  Llegir més