20/02/2020

Crea el teu camí

Una aventura al Camino de Santiago per aprendre a dirigir la teva vida.

Per a joves intrèpids de 14 a 20 anys.

De el 29 de juny a el 7 de juliol 2020.

Aquesta és una aventura dirigida a joves perquè desenvolupin habilitats, actituds i eines útils per afrontar els reptes que la nostra societat comença a plantejar. La creativitat, la resiliència i l'emprenedoria tindran molt valor a l'hora de desenvolupar-se en un futur molt pròxim.

El Camino de Santiago és una aventura iniciàtica. Un recorregut que durant segles ha servit a persones de tot tipus de gènere, condició, religió i creença, per conèixer-se millor a nivell interior. Avui dia, el fet de conèixer-se a nivell intern és molt important per: potenciar la creativitat, millorar la comunicació, la concentració, priorització de tasques, focus constant, disciplina, hàbits, actituds i valors positius, per donar sentit a la nostra vida.

Crea el teu camí

L'objectiu d'aquesta aventura és oferir una experiència molt especial per a joves de 14 a 20 anys, en la qual es realitzaran activitats i tallers enfocats a desenvolupar actituds d'emprenedoria, habilitats i tècniques útils i positives per a la vida personal i professional.

Aquestes activitats i tallers es viuran durant el trajecte de el Camino de Santiago. S'ha escollit el CaminoPortuguès per la costa, ja que passa per zones molt boniques i interessants de Galícia.

L'aventura començarà prèviament a el viatge. Cada un dels participants rebrà un quadern amb algunes activitats i informació relativa a la formació que es treballarà durant el trajecte, i que s'hauran de preparar abans de sortir.

Es caminarà durant 9 dies, 7 etapes i 127 km. de recorregut, sortint d'A gurada.

Cada participant portarà el que necessiti durant el trajecte; no hi haurà cotxe remolc per portar material extra.

La filosofia de el viatge és aprendre i compartir, per aquesta raó, les decisions que es vagin prenent durant el trajecte per fer front als contratemps i incerteses, es prenguessin entre tots els participants.

CONTINGUTS

Els continguts s'aniran desenvolupant al llarg de les etapes. Depenent d'aquestes, i de les circumstàncies que es vagin trobant, els temes s'adaptaran a aquestes experiències. A la fi de cada etapa es compartiran experiències i sensacions.

* La Vida com un viatge. Quina vida volem viure: estil de vida i valors. Visualització com a eina per centrar-nos i planificar coherentment. la Intuïció.

* Mindfulness. Una eina per aprendre a prendre consciència del que vivim, per millorar la nostra atenció, creativitat, comunicació, alhora que aprenem a gestionar la nostra manera de pensar i les nostres emocions. Com utilitzar-lo en el nostre dia a dia.

* Creativitat. Eines per pensar creativament, i desenvolupament d'habilitats per a ser més creatiu. Mapes Mentals per crear idees. La importància de la creativitat per al futur que ve.

* Emprenedoria. Actituds per crear d'acord amb els nostres valors. Emprendre en qualsevol àmbit. El poder dels hàbits.

* El Sentit de la nostra Vida. El do personal. Una vida feliç: aprendre a prendre decisions.

* Què hem après. Coherència: el que sentim, el que pensem, el que diem. Dissenyem la nostra vida.