13/02/2020

Cuida't en família a Rupit - Retir de cap de setmana

La família hi és sempre. La família neix, creix, aprèn, evoluciona... Es pot separar, es pot tornar a ajuntar, pot viure amb un mar o un oceà entre-mig, però sempre s’adapta,
re-evoluciona i segueix vivint i compartint. La família no mor mai.

Vivim en un dia a dia que ens fa anar amunt i avall i intentant quadrar la feina, l’escola, les activitats, la família...  un dia a dia amb pocs espais per parar, respirar, descobrir, connectar, compartir i gaudir de les estones lliures.

Cuida't en família a Rupit -  Retir de cap de setmana

Però un simple cap de setmana pot ser ideal per a trencar amb les obligacions i enfortir vincles familiars. Uns dies que aprofitem per sortir de casa, per descobrir indrets, per capbussar-nos a la natura, per anar a la muntanya, per relacionar-nos, per riure i sobretot per passar temps i compartir experiències amb la gent que estimem.

“Cuida’t en família, vacances de benestar”, són programes que permeten trobar espais per parlar, mirar-nos als ulls, divertir-nos i compartir; també permeten conèixer indrets màgics i descobrir noves cultures... tot això alhora que descobrim noves eines per treballar el nostre benestar individual i familiar.

A través del mind-fulness, el bany de bosc, el treball de l’atenció plena fixant-nos en els sons de l’entorn, els paisatges de l’entorn, les mandales i sobretot la connexió amb la natura, obrirem els nostres sentits  per a millorar la salut i estimular la creativitat.

Potenciarem l’autoestima i millorarem les habilitats de comunicació per a crear un vincle fort i positiu entre tots els  membres de la família.

I ho combinarem amb activitats lúdiques i divertides perquè petits, joves  i grans gaudeixin d’unes vacances molt especials.

Uns dies per reforçar el que  ja tenim!


 *  CUIDA’T EN FAMÍLIA A RUPIT *

Del 29 de febrer a l’1 de març del 2020 a l'Hostal la Devesa de Rupit.
Per a famílies amb nens/es a partir de 4 anys.

Amb Edgar Tarrés; especialitzat en experiències creatives i de benestar a la Natura, ens proposarà experiències per gaudir, aprendre i créixer amb harmonia i plenitud.

Mindfulness a la natura, bany de bosc, taller de mandales, joc de nit per a nens i nenes

Un cap de setmana per re-connectar-se

Estada en habitacions familiars ::  Adults   97€  | Nens/es   77€