07/02/2020

Big Escape room solidari a l'Hospital General de Manresa

El passat 2019 va ser un any molt especial, vam fer 25 anys!

25 anys compartint somriures
25 anys compartint experiències
25 anys al vostre costat

I és per això que ens vam adherir a diferents projectes socials, treballant conjuntament posant el nostre granet de sorra per aconseguir un món més just.

Vam començar l’any amb una col·laboració de “Somnis” amb el projecte Invulnerables. Vam construir una carrossa per participar a la cavalcada de Reis de Manresa. Una experiència inoblidable. 

També hem col·laborat amb el cosidor de la Fundació del convent de Santa Clara.

Per altra banda les nostres colònies han estat solidàries. Els nens i nenes que van fer colònies amb nosaltres han fet uns tallers que  es  portaran  a l’orfenat i escoles que l’organització “Petits detalls” gestiona a Uganda. 

També hem creat 2 biblioteques a escoles rurals del Sahara, on molts nens i nenes podran gaudir de llibres i material escolar per llaurar-se un futur millor.

Però això no és tot, el proper març veurà la llum el nostre projecte de macenatge per una nova Unitat d’hospitalització de Salut Mental infanto-juvenil d'Althaia.

Big Escape room solidari a l'Hospital General de Manresa

Des de Lleure dos mil hem creat un gran  big escape room a diferents espais de l'hospital per poder descobrir el misteri que s'amaga rere un seguit de proves i enigmes que ens anirem trobant al llarg del joc.

 El Misteri de la Dra. Moncunill és un escape room que es durà a terme els dies 6, 7 i 8 de març, a les instal·lacions de l'hospital General de Manresa.

L'esdeveniment està organitzat per Lleure dos mil i els beneficis obtinguts aniran integrament al projecte de mecenatge per a la millora de l'atenció a infants i joves del’hospital.

Per participar-hi cal comprar les entrades a través d'aquest enllaç.


T’esperem per ajudar-nos a descobrir el misteri de la Dra. Moncunill.