Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

18/11/2019

Cuida't en família a la Cerdanya - Vacances de benestar per Setmana Santa

La família hi és sempre. La família neix, creix, aprèn, evoluciona... Es pot separar, es pot tornar a ajuntar, pot viure amb un mar o un oceà entre-mig, però sempre s’adapta,
re-evoluciona i segueix vivint i compartint. La família no mor mai.

Vivim en un dia a dia que ens fa anar amunt i avall i intentant quadrar la feina, l’escola, les activitats, la família...  un dia a dia amb pocs espais per parar, respirar, descobrir, connectar, compartir i gaudir de les estones lliures.

Cuida't en família a la Cerdanya - Vacances de benestar per Setmana Santa

Però arriben les vacances, ideals per a trencar amb les obligacions i enfortir vincles familiars. Uns dies  que aprofitem per viatjar, per descobrir ciutats, per capbussar-nos al mar o refrescar-nos en una piscina, per anar a la muntanya, per relacionar-nos, per riure i sobretot per passar temps i compartir experiències amb la gent que estimem.

“Cuida’t en família, vacances de benestar”, són programes que permeten trobar espais per parlar, mirar-nos als ulls, divertir-nos i compartir; també permeten conèixer indrets màgics i descobrir noves cultures... tot això alhora que descobrim noves eines per treballar el nostre benestar individual i familiar.

A través del mind-fulness, el bany de bosc, el treball de l’atenció plena fixant-nos en els sons de l’entorn, els paisatges de l’entorn, les mandales i sobretot la connexió amb la natura, obrirem els nostres sentits  per a millorar la salut i estimular la creativitat.

Potenciarem l’autoestima i millorarem les habilitats de comunicació per a crear un vincle fort i positiu entre tots els  membres de la família.

I ho combinarem amb activitats lúdiques i divertides perquè petits, joves  i grans gaudeixin d’unes vacances molt especials.

Uns dies per reforçar el que  ja tenim!


 *  CUIDA’T EN FAMÍLIA A LA CERDANYA *

Del 9 al 13 d’abril del 2020.  Per a famílies amb nens a partir de 4 anys

Un programa fet a mida pels que estimen les terres Catalanes i volen descobrir la riquesa del nostre territori. Perquè no cal agafar avions per viure aventures al·lucinants.

Durant aquests dies podrem desconnectar i connectar amb les nostres sentits i emocions alhora que gaudim de totes les possibilitats que ens ofereix l’Hotel Chalet del Golf  i la Cerdanya.


Clica aquí per més informació

Contacta'ns

Per on ens has conegut?

Enviar