Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

21/10/2019

Treballs de síntesi

Us oferim diferents treballs de camp pensat per nens/es i adolescents de 12 a 15 anys.

El treball de síntesi és un conjunt d'activitats d'ensenyament i aprenentatge, pensades per a ser resoltes en equip, per desenvolupar competències curriculars i comprovar si s'han aconseguit assolir els objectius d’aprenentatge.

Volem que l'alumnat sigui capaç d'aplicar les competències bàsiques treballades en les diferents matèries per a la resolució de qüestions i problemes relacionats amb la vida pràctica; que integri continguts de diverses matèries i admeti diferents concrecions temporals.

A Lleure dos mil disposem de diferents treballs de síntesi per realitzar en cases de colònies i albergs durant 3 dies on s’agrupa el treball, la natura, la diversió i la convivència i l’auto-coneixement. Es tracta de temàtiques centrades en la natura i el medi ambient o en el treball d’emocions per a poder així aprofitar l’entorn per a treballar i estudiar-lo a part de millorar les relacions amb els companys i la cooperativitat entre ells.

Tot aquest treball farà millorar els seus valors humans i el seu respecte i consciència mediambiental.

Treballs de síntesi

 1.      Energies renovables:

Es tracta d’un dels nostres treballs de síntesi 100% alineats amb els nostres valors.  “les energies renovables” és una experiència per entendre la importància de l’energia renovable per al nostre planeta i la seva rendibilitat i aplicar-les en el projecte de la construcció d’una casa sostenible.

 2.      Camins 360º

El Treball de síntesi camins 360 té com a objectiu la creació d’un PR. Per tant, recull un conjunt d’activitats relacionades amb la cartografia, la orientació, interpretació de fites en la natura, entre d'altres.

3.      La fúria de la natura 

Terratrèmols, allaus, tsunamis, ciclogènesis explosiva, inundacions, huracans, incendis, temporals de mar...Tots hem sentit parlar d’aquests fenòmens naturals a la televisió o als diaris pel seu grau de devastació al planeta terra i per la seva afectació sobre els humans i els seus bens...però es poden evitar? Coneixem les causes i factors que els provoquen? Com actuen les societats davant d’aquests fenòmens per minimitzar-ne l’impacte?...Són preguntes que responem de forma lúdica i didàctica a les nostres cases de colònies mitjançant el treball de síntesi “La fúria de la natura”.


4.      Entrenament d’emocions

Lleure dos mil i Veie (Vida, escola Intel·ligència emocional) s’uneixen per oferir a les escoles i instituts estades per a treballar les competències de la Intel·ligència emocional.

L’adolescència és una de les etapes de la vida amb més canvis a nivell personal. Les amistats, el futur professional, la relació amb pare/mare/família, els primers amors, primeres pèrdues, conflictes amb iguals, autonomia…

És important treballar la intel·ligència emocional  perquè tinguin un acompanyament positiu, perquè es coneguin millor a ells mateixos i sàpiguen gestionar les seves emocions en les diferents experiències i situacions que els depari la vida.

Durant aquest treball de síntesi ens descobrirem a nosaltres mateixos i als nostres companys, crearem un entorn de confiança i seguretat per a poder-nos expressar lliurement i comprendrem la importància de cuidar el cos, la ment i de saber gestionar les emocions.

Tot el treball serà a través de dinàmiques i activitats 100% vivencials i cada alumne tindrà un dossier de treball on s’inclouran les reflexions de les activitats i serà un reflex  dels seus descobriments i el seu treball personal.

Contacta'ns

Per on ens has conegut?

Enviar