Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

18/06/2019

COLÒNIES D’EDUCACIÓ EMOCIONAL

A Lleure dos mil creiem en el poder de  l’educació emocional. Fins ara les colònies ens han emocionat, però ara amb el centre d’interès Superherois pels cicles inicial i mitjà i Entrenament d’emocions per cicle superior i ESO  posarem nom a aquestes emocions: parlarem sobre les emocions bàsiques, descriurem com ens sentim, descobrirem més sobre nosaltres mateixos. Una oportunitat única per a treballar diferents competències de la intel·ligència emocional.

L’educació emocional és un procés educatiu, continu i permanent, que pretén potenciar el desenvolupament emocional com a complement indispensable del desenvolupament cognitiu, constituint ambdós els elements essencials del desenvolupament de la personalitat integral.

Per a això es proposa el desenvolupament de coneixements i habilitats sobre les emocions a fi de capacitar l'individu per afrontar millor els reptes que es plantegen en la vida quotidiana. Tot això té com a finalitat augmentar el benestar personal i social.

COLÒNIES D’EDUCACIÓ EMOCIONAL

CI i CM.

Les colònies “superherois” estan pensades per a treballar diferents aspectes de la Intel·ligència Emocional partint d’un fil conductor motivador, divertit i únic!

Volem transportar els nens i nenes a un lloc on descobriran que el veritable súper-poder és conèixer-se a un mateix, saber escoltar el seu cos i reconèixer les seves pròpies emocions.

Durant aquests 3 dies realitzaran un entrenament per a convertir-se en súper-herois i així poder aportar el seu súper-poder a la humanitat.


CS I ESO

Les colònies  Entrenament d’emocions  es senten, es viuen, es recorden i et canvien.  De ben segur que aquesta experiència els canviarà la vida.

Objectius:

- Conèixer, identificar i reconèixer en el nostre propi cos les següents emocions: tristesa, ràbia, alegria i por.

- Aprendre a reconèixer les nostres fortaleses i treballar l’esperit de superació personal.

- Fomentar la coneixença entre tots els membres del grup i millorar les relacions intergrupals.

- Tenir un primer contacte amb l’educació emocional, la seva importància i la seva relació amb la psicologia humanista.

- Cooperar amb els companys en les activitats motrius col·lectives.

- Potenciar la creativitat, la imaginació i la motricitat.

- Fomentar l’autonomia personal i de grup mitjançant l’exemple de l’esforç físic i mental.

 

Contacta'ns

Per on ens has conegut?

Enviar