Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

18/06/2019

ROCKNIA – aventura musical

La música és l’art que ens acompanya dia a dia i que ens fa somriure, emocionar-nos i sentir-nos vius. Des de Lleure dos mil us proposem unes estades amb la música com a fil conductor: ROCKNIA.

A Rocknia, els nens i nenes gaudiran de la natura que ens envolta, aprendran els hàbits i valors necessaris que els faran créixer com a persones i sobretot, ho passaran molt bé amb els companys i companyes de classe.

El món de l’espectacle es traslladarà a la casa de colònies per a fer-nos gaudir i ensenyar-nos tècniques i actituds de les 3 disciplines d’aquest món: el teatre, la dansa i la música.

ROCKNIA – aventura musical

Una nova manera de gaudir de la natura i passar-ho bé amb els companys, amb la música com a fil conductor.  La creativitat, el treball en equip i l’educació emocional hi jugaran un paper molt important.

Podrem ser cantants, artistes o ballarins i juntament amb professionals d’aquestes disciplines ens endinsarem en aquest món de l’espectacle d’una manera divertida, emocional, expressiva i dinàmica.

Les colònies musicals Rocknia estan pensades per a qualsevol edat de primària o ESO, i és que les activitats seran adaptables en cada cas! Pels  més grans, per exemple, els tenim preparada l’activitat de gravació d’unLIP-DUBd’una cançó de Rock Català. Els i les alumnes, doncs, gaudiran durant tres dies de la música i les arts escèniques que l’acompanyen.

Al llarg de l’estada  desenvoluparem activitats relacionades amb les emocions musicals i la interpretació. Algunes de les més destacades per a passar-ho genial son les següents:

· REACIÓ DE LES ESCENES. EMOCIONS MUSICALS. Experimentació de sensacions i emocions a través de diferents parades i estacions. 

· LA GIMCANA DEL FA#. Conjunt de proves relacionades amb el món de l’espectacle! 

· JOC DE NIT. WHERE IS THE ORCHESTRA? Hem perdut al director de l’orquestra. Només el podran buscar els infants que reconeguin l’instrument o la melodia que sona! 

· MÀSTER-CLASS DINÀMICA. Circuit artístic per les tres activitats bàsiques del món de l’art: la dansa, el cant i el teatre. 

· PREPARACIÓ I GRAVACIÓ DEL LIP-DUB. 

· NIT DE CAMP, ANIMACIÓ, FESTA I SORPRESA!

 

Podeu dur el Rocknia a qualsevol de les nostres instal·lacions que podeu consultar a la web.

Contacta'ns

Per on ens has conegut?

Enviar