Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

10/04/2019

Campus d'intel·ligència emocional VEIE

Aquest estiu arriba la primera edició del Campus d’Intel·ligència emocional VEIE destinat a tots els nens i nenes d’entre 6 i 12 anys.

Intel·ligència emocional? En unes colònies? S’ho passaran bé?

Poc a poc la societat es consciencia de la importància que té treballar la Intel·ligència emocional. Desenvolupar les capacitats, habilitats i coneixements sobre les emocions permet a l’individu afrontar els reptes que es plantegen en la seva vida quotidiana per aconseguir una situació de benestar personal i social.
Campus d'intel·ligència emocional VEIE

Sabem que a les colònies d’estiu tot es magnifica: les relacions, la motivació, l’energia i les emocions, tot pren més intensitat i l’experiència esdevé inoblidable. És una oportunitat òptima per en el món de l’autoconeixement, la consciència, el respecte i les emocions de manera lúdica.

Aquest any, Lleure dos mil i VEIE treballem colze amb colze perquè els vostres fills/es puguin començar a desenvolupar competències emocionals a través del joc, gimcanes i dinàmiques pròpies de l’educació en el lleure.

VEIE!

VEIE és un programa d’educació emocional preventiu, pràctic i transversal enfocat a nens i nenes dels 3 als 12 anys, a joves i a les famílies d’aquests/es.

És l’únic programa d’educació emocional del nostre país amb garantia. Els resultats d’aquest són investigats, estudiats i validats per la UDG “Universitat de Girona” amb la qual hi ha un conveni de I+D amb el Departament de Qualitat de Vida de la Facultat de Psicologia.  

VEIE és una escola que ajuda als nens i nenes a desenvolupar les seves competències emocionals: les identifica, les entrena i les integra.

La metodologia VEIE aportarà la base pedagògica del treball amb emocions durant els matins dels dies de colònies: dinàmiques de grup, activitats d’auto-coneixement, jocs, pintura, música, contes… tenen els recursos necessaris perquè els nens es desenvolupin passant-s’ho d’allò més bé!

A més ens marcarà el tarannà de les colònies i la nostra masia esdevindrà un entorn lliure, sense judici, de confiança, atenta i respectuosa on tothom s’hi sentirà a gust.

Lleure dos mil

Lleure dos mil vetllarà pel benestar dels nens i nenes i procurarà que les activitats de tarda olorin sempre a estiu! Piscina, gimcanes d’aigua, team-building, tallers, excursions, nits màgiques, balls, cançons… tot el que els petits necessiten per alliberar adrenalina i caure rendits a la nit.

Campus Veie és la combinació perfecte per aquest estiu.

Únic i irrepetible! T’ho perdràs?

-> Més informació :)

Contacta'ns

Per on ens has conegut?

Enviar