Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

10/12/2018

Us han explicat mai la història de la petita Carla?

La Carla era una nena que vivia a Barcelona. Tenia la sort de tenir una família molt  treballadora i que es guanyava molt bé la vida.

El seu pare viatjava molt i estava molt poc a casa. I la seva mare treballava moltes hores al dia i arribava a casa a les vuit del vespre.

La Carla era com un bumerang, sortia de casa a les 7 del matí i tornava a les 8 de la nit: anava al cole, es quedava a dinar allà, quan sortia a la tarda anava al conservatori a estudiar música i tornava a casa a l’hora de sopar.

Estava molt contenta del seu dia a dia però trobava a faltar passar estones amb els seus pares.

Va arribar Nadal i havia d’escriure la carta als Reis Mags.

Us han explicat mai la història de la petita Carla?

Hi havia moltes joguines noves que havien sortit aquell hivern, molts videojocs i un karaoke que tenia moltes ganes de tenir. Ho va escriure tot a la carta i després se la va llegir per revisar que tot estigués ben escrit i s’entengués.

Mentre la llegia va arribar el seu pare a casa, feia 4 dies que no el veia i li va fer una abraçada molt gran. Van explicar-se com havien anat aquests dies, van jugar una estona a guerra de coixins, li encantava aquest joc!

Després de sopar va tornar a agafar la carta i es va quedar pensativa durant una bona estona. Va decidir estripar-la. Allò no era el que més desitjava, així que va escriure una altra carta.

- Estimats reis. És la segona carta que us escric aquest any perquè he pensat que a la primera no demanava el que volia de veritat.  El que vull per reis és: guerres de coixins cada dia, contes amb la mama, excursions amb els dos a la muntanya més alta, veure arbres i visitar un lloc nou. Estimats reis, aquest any m’agradaria un petit viatge amb el papa i la mama.

La carta va arribar a l’Orient i els Reis se la van llegir molt atentament...

La Carla recorda aquell matí de reis com el millor de la seva vida: es va llevar i va veure que al menjador hi havia tres coixins amb tres noms: papa, mama, Carla.

Què volia dir això? No li va donar gaire temps de pensar-ho quan el seu pare va començar la guerra. Cops de coixí per aquí, cops de coixí per allà! Ara m’amago sota la taula, ara pujo sobre el sofà. Els tres van jugar i van deixar el menjador ple de plomes! La Carla reia i reia! De cop i volta va veure que al terra hi havia una carta que havia sortit de l’interior d’un coixí!

Els tres van obrir la carta i van llegir: feu les maletes, que marxeu de viatge! Heu de seguir aquest mapa per trobar el vostre refugi!

Va ser molt emocionant! Van seguir les indicacions dels Reis i van arribar a una caseta enmig de la muntanya. Allà van passar-hi 3 dies envoltats de natura, van muntar a cavall, van saltar per tirolines, van llegir a la vora del foc i van passar moltes hores junts.

La Carla diu que va ser el millor regal de la història.

 

Ara et toca a tu escriure la carta als reis. Què demanaràs? Un regal material o una experiència?

 

Els regals són divertits, t’omplen la casa i t’entretenen però una experiència t’omple el cor i la recordes tota la vida.

Nosaltres tenim una de les experiències més inoblidables: el Camp Rock Macedònia! Les millors colònies d’estiu per gaudir amb els teus amics i amigues i ser una estrella durant una setmana!

Si vols saber com d’especial és aquesta experiència clica a aquest link! https://www.youtube.com/watch?v=qMcmfK91vqs&t=26s

Contacta'ns

Per on ens has conegut?

Enviar