14/11/2018

Estàs preparat pel repte?

Els roomescapes estan molt de moda! Barcelona n’està ple! Però ara fins i tot en poblets insospitats te’n pots trobar un!

Saps que són? N’has fet mai cap?

La paraula “room” en anglès vol dir “habitació” i “escape” vol dir escapar. Per tant estem parlant d’escapar d’una habitació! Els primers roomescapes van començar a promocionar-se com una experiència innovadora per a grups d’amics, famílies i companys de feina. L’objectiu del grup és resoldre tot un seguit de proves i enigmes per a sortir d’una habitació, aquestes proves requereixen treball en equip, pensament lateral i lògica.

Estàs preparat pel repte?

Actualment n’hi ha moltíssims! De mil temàtiques i amb mil mecanismes i estratègies diferents! Una sola sala, més d’una sala, cases senceres, masies, teatres...però també n’hi ha ficats en caixes portàtils i inclús jocs de taula! En els roomescapes tu ets el protagonista i vius realment dins d’una pel·lícula! El decorat, les proves, els efectes de llum i so... tot està preparat perquè l’experiència sigui el més real possible!

Són una opció molt recomanable per dies de pluja, per caps de setmana a l’hivern, per sopars d'empresa, per celebracions amb amics o familiars... Però vigileu a l’hora d’escollir-ne un! N’hi ha que són terrorífics i fan molta por! T’has d’assegurar que si vas amb nens el roomescapes sigui adequat a la seva edat! Els roommasters (persones que treballen i et guien en la teva experiència dins el roomescape) t’assessoraran i et guiaran abans, durant i després de l’aventura.

Si no n’has fet mai cap o ets principiant, tenim l’opció perfecte per a tu! A Lleuredosmil hem creat l’Strategiks! Un roomescape portàtil o dit d’una altra manera un “scape-box portàtil”. Està  pensa’t per a totes les edats per això és ideal per a aquelles persones que es volen iniciar en el món de l’escapisme!

Haureu de treballar en equip per descobrir el misteri del mag Gonin! Un mag que va desaparèixer i ningú sap on va anar a parar. L’Stratègiks és ideal per animar les festes d’aniversari, sopars d’empreses, dinars familiars pre o post Nadal... on vulgueu i quan vulgueu!

Us ho posem ben fàcil!

Vols ser el millor “escapista” ? Entrena’t amb nosaltres!