Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

08/11/2018

Educació emocional

L’educació emocional cada cop pren més importància en l’educació inter-disciplinar dels infants. Sembla que la societat, poc a poc, es va conscienciant del paper que juga el reconeixement de les emocions, la consciència emocional, la regulació emocional, l’autogestió, la intel·ligència interpersonal i les habilitats de vida i benestar en la manera com els nens i nenes es desenvolupen, aprenen els continguts, es relacionen i creixen en l’àmbit escolar.


Educació emocional

Una bona educació emocional augmenta les habilitats socials, disminueix pensaments autodestructius i millora l’autoestima. Tan sols treballant el reconeixement de les emocions i ensenyant a gestionar-les podem disminuir l’índex de violència i agressions, influir en la disminució de conductes antisocials o socialment desordenades i lluitar contra l’augment de consum de drogues com l’alcohol, el tabac i d’altres.

A lleure dos mil creiem en l’educació emocional, per això a les colònies parlem d’emocions, parlem de com ens sentim i a més intentem que el reconeixement d’aquestes emocions es faci de manera experiencial durant els dies que estem fora del centre: volem que els nens i nenes s’emocionin. És a partir de les seves vivències i del que senten que es poden treballar les competències de la intel·ligència emocional.

Per a saber-ne una mica més podeu visitar el següent link.

IOC Desenvolupament socioafectiu: https://ioc.xtec.cat/materials/FP/Materials/1752_EDI/EDI_1752_M07/web/html/WebContent/u1/a3/continguts.html

Webplace de Rafael Bisquerra

http://www.rafaelbisquerra.com/ca/educacio-emocional/continguts-educacio-emocional.html


I en el següent enllaç podeu consultar la nostra proposta de colònies escolars : http://www.lleuredosmil.com/downloads/CATALEG_Lleuredosmil_2018-19_Escoles_i_Instis.pdf

Contacta'ns

Per on ens has conegut?

Enviar