Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

31/07/2018

Nova activitat prèmium!!!

Com cada any, des de Lleure dos mil volem donar molta importància a les colònies escolars, i és que creiem que son un espai essencial per als nens i nenes, pel seu desenvolupament d’autonomia i el seu creixement personal.

Nova activitat prèmium!!!

És per això que seguim innovant i aconseguint cada cop estades més complertes, de temàtiques variades perquè totes i tots se sentin com a casa, gaudint de la naturalesa i passant-ho d’allò més bé.

Des d’aquest estiu, comptem amb una nova activitat que creiem que posarà la cirereta al pastís de les colònies que us organitzarem. I és que comptem amb un nou CANÓ D’ESCUMA per a gaudir d’una festa d’escuma molt i molt divertida.

Des de Lleure dos mil us realitzem el muntatge i desmuntatge del canó i dinamitzem l’activitat perquè gaudiu tan o més que nosaltres. La podem fer tan en llocs exteriors, els quals us recomanem, com en espais tancats o zones amb porxada.

Si teniu ganes de conèixer com funciona aquesta activitat, o voleu programar les colònies, no dubteu en contactar amb nosaltres!

Contacta'ns

Per on ens has conegut?

Enviar