Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

26/06/2018

Arriben les vacances i les colònies d'estiu!

La setmana passada vam tancar el curs i l’estiu ja és aquí per als nens i nenes. Durant l’any han après, compartit i treballat. Ara, és el moment de les vacances i l’esbarjo i és important que ho puguin passar genial. Des de Lleure dos mil tenim moltes ganes de poder compartir l’estiu amb tots vosaltres i és per això que us expliquem perquè és important que nens i nenes puguin seguir convivint amb altres durant l’estiu.

Des de Lleure dos mil muntem colònies i activitats per a tots els gustos. Des d’esports i aventura fins a música i teatre perquè els més petits segueixin creixent en coneixences, amistats i valors.

Arriben les vacances i les colònies d'estiu!

Les colònies d’estiu son una part molt important per a tots i totes ja que trenquen amb la rutina del curs però no ho fan quedant-se a casa. Des de Lleure dos mil, volem aconseguir que comparteixin noves aventures amb altres nens i nenes, que creïn nous vincles, que descobreixin el seu entorn i respectin la natura i sobretot que gaudeixin de l’estiu. Tenim un equip de monitors professionals que vetllaran en tot moment per ells i elles i que els inculcaran els valors essencials de la vida que els faran augmentar la seva autonomia i auto coneixença.

Creiem que la qualitat, la professionalitat i la innovació son els principals ingredients per l’èxit. I és que creiem que les colònies d’estiu son una experiència vital única que tots els nens i nenes haurien de viure un cop l’any.

A través de colònies i activitats, perseguim uns objectius concrets relacionats amb cadascun dels nens i nenes:

  • Volem fomentar l'autonomia personal, l'autoconeixement i la manifestació de tots els vessants de la personalitat dels infants.
  • Donar a conèixer els valors del territori i alhora promoure la identitat cultural dels infants i el sentit d'arrelament.
  • Representen una eina educativa en un espai on promoure la curiositat innata dels nois i noies, la descoberta naturalística i l'aproximació científica, experimental i vivencial als principals ecosistemes del territori català.
  • Afavorir al treball cooperatiu.
  • Son una experiència única, emocionant i extraordinàriament significativa en el desenvolupament dels infants, i no fer-ho comporta perdre una part del nostre patrimoni i robar un petit tros de la història vital de cadascun dels infants

Si encara no sabeu què fer aquest estiu, mireu tot el que us oferim! Estem segurs que trobareu una proposta que us encantarà.

Contacta'ns

Per on ens has conegut?

Enviar