21/06/2018

S'acaba el curs! Què feu l'any que ve?

Arriba el final de curs i amb ell deixem enrere un munt d’experiències i emocions. Junts hem compartit, treballat i el que és més important, ho hem passat genial!

Ara és el moment de programar el curs que ve i des de Lleure dos mil tenim moltes ganes de poder tornar a coincidir per seguir sumant junts, i és per això que us volem ajudar! Us oferim una àmplia varietat d’instal·lacions totalment adaptades a les necessitats on hi durem a terme qualsevol de les nostres activitats o colònies, sempre amb un fil conductor de guia. Aprofitarem les oportunitats que ens brinda la natura per a desenvolupar cada una de les activitats proposades.

S'acaba el curs! Què feu l'any que ve?

A Lleure dos mil, tenim un equip de monitors professionals que vetllaran en tot moment perquè cada grup tingui les activitats que necessita. Creiem que la qualitat, la professionalitat i la innovació son els principals ingredients per l’èxit.

I és que creiem que les colònies escolars son una experiència vital única que tots els nens i nenes haurien de viure un cop l’any. Durant uns dies aprendran la importància dels valors fonamentals: CONVIVÈNCIA AMB ELS COMPANYS I MESTRES, DESCOBRIMENT DE L’ENTORN, AUTONOMIA I AUTOCONEIXENÇA, i tot sense deixar d’aprendre a través de l’experimentació.

A través de colònies i activitats, perseguim uns objectius concrets relacionats amb cadascun dels nens i nenes:

  • Volem fomentar l'autonomia personal, l'autoconeixement i la manifestació de tots els vessants de la personalitat dels infants.
  • Donar a conèixer els valors del territori i alhora promoure la identitat cultural dels infants i el sentit d'arrelament.
  • Aquestes experiències son una eina educativa que posa a disposició dels mestres un espai on promoure la curiositat innata dels infants, la descoberta naturalística i l'aproximació científica, experimental i vivencial als principals ecosistemes del territori català, reforçant totes les àrees curriculars del treball a l'aula i ambientalitzant el projecte educatiu del centre.
  • Afavorir la cohesió del grup, el treball cooperatiu dels infants i tanmateix, consolida el treball en equip dels mestres.
  • Les promovem perquè son una singularitat del Model Educatiu català.
  • Son una experiència única, emocionant i extraordinàriament significativa en el desenvolupament dels infants, i no fer-ho comporta perdre una part del nostre patrimoni i robar un petit tros de la història vital de cadascun dels infants.

Si encara no teniu programades les colònies de l’any que ve, confieu en nosaltres i us farem una proposta que segur que us encantarà.