29/05/2018

ROCKNIA, colònies musicals!

La música és l’art que ens acompanya dia a dia i que ens fa somriure, emocionar-nos i sentir-nos vius. Des de Lleure dos mil us proposem unes estades amb la música com a fil conductor: ROCKNIA.
ROCKNIA, colònies musicals!

A Rocknia, els nens i nenes gaudiran de la natura que ens envolta, aprendran els hàbits i valors necessaris que els faran créixer com a persones i sobretot, ho passaran molt bé amb els companys i companyes de classe.

Les colònies musicals Rocknia estan pensades per a qualsevol edat de primària o ESO, i és que les activitats seran adaptables en cada cas! Pels  més grans, per exemple, els tenim preparada l’activitat de gravació d’unLIP-DUBd’una cançó de Rock Català. Els i les alumnes, doncs, gaudiran durant tres dies de la música i les arts escèniques que l’acompanyen.

Al llarg de l’estada  desenvoluparem activitats relacionades amb les emocions musicals i la interpretació. Algunes de les més destacades per a passar-ho genial son les següents:

 

  •  CREACIÓ DE LES ESCENES. EMOCIONS MUSICALS. Experimentació de sensacions i emocions a través de diferents parades i estacions. 
  • LA GIMCANA DEL FA#. Conjunt de proves relacionades amb el món de l’espectacle! 
  • JOC DE NIT. WHERE IS THE ORCHESTRA? Hem perdut al director de l’orquestra. Només el podran buscar els infants que reconeguin l’instrument o la melodia que sona! 
  • MÀSTER-CLASS DINÀMICA. Circuit artístic per les tres activitats bàsiques del món de l’art: la dansa, el cant i el teatre. 
  • PREPARACIÓ I GRAVACIÓ DEL LIP-DUB. 
  • NIT DE CAMP, ANIMACIÓ, FESTA I SORPRESA!

 

Podeu dur el Rocknia a qualsevol de les nostres instal·lacions que podeu consultar a la web. Instal·lacions situades en zones envoltades de natura que ofereixen grans possibilitats als nens i nenes.

Per a més informació no dubteu en omplir el nostre formulari!

VENIU AMB LLEURE DOSMIL A FER LES COLÒNIES MUSICALS MÉS DIVERTIDES!