08/05/2018

MUSIC STAGE! Campus de teatre musical, estiu 2018!

Aquest estiu tornem a oferir el campus de teatre musical on treballarem els guions, cantarem, ballarem, prepararem decorats i interpretarem.

MUSIC STAGE! Campus de teatre musical, estiu 2018!

Al Music Stage tenim la intenció de treballar diverses habilitats artístiques a través del lleure per exportar el talent innat dels seus participants i desenvolupar-ne la creativitat tot conscienciant-los de les diverses formes artístiques existents.

Amb la dinàmica de treball es volen potenciar valors fonamentals de les persones com el treball en equip, l’empatia, la creativitat, l’expressió corporal, la consciència de l’entorn, la igualtat o la companyonia.

Però no hem d’oblidar que estem a l’estiu i ens agrada el sol, l’aigua, les sortides, els jocs... per això no hi faltaran activitats de lleure per passar-s’ho genial i gaudir de les vacances d’estiu.

Com l’any passat, el Music Stage s’oferirà a dos pobles, a Navarcles i Castellbell, amb unes dates diferents segons el municipi on hi hagi feta la inscripció.

DATES NAVARCLES:

-          Del 25 de juny al 13 de juliol amb espectacle

-          Del 16 al 27 de juliol sense espectacle         

DATES CASTELLBELL:

-          Del 25 de juny al 20 de juliol

 

Per a més informació i reserves, consulteu al document adjunt a aquesta notícia o envieu un correu a musicstage@lleuredosmil.com