Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

12/04/2018

Formació LEGO!

Durant aquest mes d’abril a Lleure dos mil ens hem estat formant!

Ens hem preparat per a aprendre una nova metodologia de treball en equip, una forma de construir experiències tot compartint-les amb la resta de companys i companyes. Aquesta nova eina és la formació Lego Serious Play. Amb aquesta es pretén aprofitar i potenciar la creativitat per expressar les idees dels participants de la forma més lúdica.

Formació LEGO!

En aquestes jornades hem fet servir les peces del clàssic joc infantil “LEGO” com a respostes a les preguntes que ens anaven fent. Les respostes, representades de forma tridimensional, prenien la forma de model que feia que aquell que l’havia creat pogués transmetre molts més conceptes d’una forma més rica que a través del llenguatge tradicional. Aquests models ens van servir com a intercanvi d’idees dins l’equip que, un cop exposats, van acabar units per a la creació d’un model comú. Així, a la pregunta “Com definiries Lleure dos mil?”, tots els participants van sentir com aportaven una petita part de la definició final i conjunta sentint-se així contribuents en la construcció final.

Així, amb l’objectiu de cohesionar equips, de gaudir en formació i de donar veu a tothom mentre desenvolupen la seva creativitat, des de Lleure dos mil seguirem treballant per a poder apropar noves metodologies de treball com la “LEGO” a la gent del nostre voltant!

Contacta'ns

Per on ens has conegut?

Enviar