Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

12/04/2018

Aquest cap de setmana, MONACÀLIA!

El proper cap de setmana del 14 i 15 d’abril es celebrarà a Navarcles una nova edició de la Monacàlia, la fira de l’abat que rememora el poble durant el segle XI, un poble que va dependre durant mil anys en època feudal del monestir de Sant Benet de Bages el qual es mantingué fins a la fi del monestir l’any 1835 amb la desamortització. Una relació d’amor- odi que persistí en els anys a causa dels impostos en collites que havien de pagar els pagesos.

 

Aquest cap de setmana, MONACÀLIA!

Durant la fira, es poden trobar moltes i diferents activitats pels carrers del poble, entre les quals diverses escenificacions teatrals de l’època que mostren com era i com funcionava el poble durant aquesta etapa.

Aquest any, Lleure dos mil hi serem presents de la forma que més ens agrada. Muntarem i dinamitzarem una nova zona infantil. Un espai màgic que s’introduirà en l’època i l’aproparà als més petits a través de diferents activitats: el taller d’escuts, de maquillatge, la recerca del tresor medieval, espectacles de màgia en petit format,photocalli moltes més sorpreses. A més, l’espai estarà ambientat de l’època i contarà amb una zonachill-outi servei de bar.

Us convidem a tots a venir la Monacàlia i visitar-nos a la nova zona infantil entre la Plaça Aguilar i el Carrer Sant Benet!

Contacta'ns

Per on ens has conegut?

Enviar