Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

10/04/2018

Escape Room a la Creueta de Navarcles!

Aquest passat diumenge dia 8 d’abril dos dels equipaments culturals de Navarcles han estat d’aniversari! Tan l’espai cultural de la Creueta (5 anys) com el Teatre Auditori Agustí Soler i Mas (15 anys) ho han celebrat en un dia en què l’Ajuntament de Navarcles ha convidat a tot el poble a viure una experiència inoblidable per a celebrar aquest aniversari! I, com no podia ser d’una altra manera, des de Lleure dos mil també hi hem ficat el nostre granet de sorra.

Escape Room a la Creueta de Navarcles!

Durant tot el diumenge, l’edifici es convertí en un gran ESCAPE ROOM que vam muntar amb moltíssima il·lusió. Fins a 250 persones, des de nens fins a avis i àvies, van poder participar gratuïtament de l’activitat que explorava tots els racons de la Creueta. De fet, la intenció del joc era fer conèixer als seus participants els llocs menys concorreguts de l’espai alhora que recordava la immensa activitat cultural que l’omple de vida cada dia. La biblioteca, la Katna, l’audiroti, etc.

Totes les sales es van convertir en un espai d’intriga per on anaven passant tots els grups inscrits. Des d’un espai amb làsers i miralls o un altre amb ratpenats, els diferents enigmes i jocs estaven relacionats amb l’activitat diària de cada sala. Els grups, entraven cada 15 minuts i tenien una hora per a sortir de la Creueta sense quedar-s’hi atrapats. El rècord va ser de 36 minuts mentre que la majoria de grups rondaven els tres quarts d’hora.

Així, vam viure una dia molt especial i divertit. Volem donar les gràcies a l’Ajuntament de Navarcles per donar-nos l’oportunitat de crear i gestionar aquesta jornada!

Contacta'ns

Per on ens has conegut?

Enviar