Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

23/03/2018

Anem amb Burricleta!

Amb l’arribada de la primavera i el canvi d’hora del 24 de març, arriba també el bon temps, i el volem aprofitar al màxim fent activitats gaudint del sol i la natura.

Anem amb Burricleta!

Un any més, la millor opció per aquestes èpoques és fer una ruta amb Burricleta! Una jornada que ens traslladarà, tot gaudint del paisatge de la Catalunya central, per la història del nostre municipi i els seus voltants.

La Burricleta és una bicicleta rural elèctrica pensada per a moure’t pel teu petit país. És un vehicle amb un motor que t’ajudarà a passar una bona estona sense que el viatge sigui cansat. Si pedaleu, ella avançarà sense parar.

El recorregut s’inicia davant l’ermita de Sant Bartomeu i s’endinsa en els punts més importants dels nostres voltants com el mirador i zona de Sant Benet de Bages, el repàs de les diferents tines o l’Ajuntament i Església de Navarcles, campanar de la qual podreu pujar al final de la ruta en cas de ser del vostre interès. No heu de patir per perdre-us, doncs la ruta és autoguiada amb GPS!

Un recorregut on combinarem l’essència de la seva història amb la diversió d’aprendre-la pujats a una Burricleta. A més, podeu finalitzar l’activitat amb un bon vermut o dinar per completar un matí del més complert i divertit amb els vostres amics o família!

Contacteu amb nosaltres i us proposarem una activitat a mida del que necessiteu!

Contacta'ns

Per on ens has conegut?

Enviar