Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

08/02/2018

OBRIM CALENDARIS PEL CURS 2018/2019!

Sabem que les colònies escolars signifiquen uns dies molt esperats del curs per als nens i nenes de tots els centres. A més, considerem que les colònies son una eina molt important per als professors a l’hora d’educar els i les alumnes en termes de responsabilitat, convivència i ètica. És per això que des de ben d’hora ens fiquem a treballar per a oferir-vos la millor opció per a gaudir d’una estada genial!

OBRIM CALENDARIS PEL CURS 2018/2019!

Des de Lleure dos mil us oferim una àmplia varietat d’instal·lacions totalment adaptades a les necessitats que busqueu. Diversos tipus d’allotjaments tan amb habitacions múltiples amb banys compartits com habitacions familiars amb banys privats. Uns espais que ofereixen menjar casolà, sales i zones per a reunions, festes i mil i una activitats. A tot això, cal sumar l’espai exterior del que disposen totes les cases, espais amb zones infantils i zones esportives.

Campus Cerdanya, La Devesa, L’Illot Gran, La Salle Natura, Cal Petit, Àster, Els Caus de Mura, Vilar rural de Sant Hilari i Vilar rural de Cardona son els espais que us oferim per a que hi passeu l’estada que teniu pensada sense haver de preocupar-vos de res. Tot i que algunes de les instal·lacions són més adequades per a secundària o cicles de formació, qualsevol dels espais proposats us serviran per a desenvolupar les activitats necessàries i passar us dies genials.

Des de lleure dos mil, posem a la vostra disposició el nostre equip de monitors professionals que vetllen en tot moment perquè cada grup tingui les activitats que necessita! A més, tenim diferents projectes adaptats a cada tipologia de grup, sempre amb un fil conductor que ens guiarà durant totes les colònies i activitats. 

Comenceu a planificar el curs vinent i feu ja la vostra reserva contactant amb nosaltres, us facilitarem la feina. No us en penedireu!

Contacta'ns

Per on ens has conegut?

Enviar