Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

15/01/2018

FINALITZA AMB ÈXIT EL CURS INTENSIU DE MONITOR/A DE LLEURE A ARTÉS!

Durant les passades vacances de Nadal hem estat formant a Artés a diferents nois i noies en un curs intensiu de monitors i monitores de lleure educatiu. Les classes s’iniciaren el passat 23 de desembre i ha dut a alumnes de diferents pobles de Catalunya a crear cohesió per a formar-se en el lleure educatiu a través de diferents dinàmiques, jocs i activitats. Al llarg del curs han passat diferents formadors i formadores per transmetre als potencials monitors el seu coneixement i experiències.
FINALITZA AMB ÈXIT EL CURS INTENSIU DE MONITOR/A DE LLEURE A ARTÉS!

Aquest curs ha comptat amb la participació de fins a 25 persones majoritàriament d’entre els 18 i els 25 anys d’edat. Un cop acabat l’intensiu de classes el passat 5 de gener, els i les alumnes passaren el cap de setmana del 13 i el 14 de gener a la casa de colònies de Rupit, la Devesa, on acabaren de realitzar les activitats previstes pel curs i passaren un cap de setmana genial. Finalment, hauran de dur a terme el període de pràctiques per aconseguir el títol de monitor/a de lleure.

Agraïm especialment a l’Ajuntament d’Artés les facilitats i l’espai que ens ha donat per a dur a terme el curs així com a l’escola EFA i a tots els participants i a formadors i formadores del curs per a aconseguir que aquest hagi estat tot un èxit. Entre tots hem aconseguit crear un grup unit, divertit i amb futur, on els nois i noies de diferents municipis s’han divertit tot cohesionant-se fins a acabar essent una gran família.  Des de Lleure dos mil seguirem treballant per poder seguir formant nous monitors i monitores de qualitat.

Contacta'ns

Per on ens has conegut?

Enviar