Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

10/11/2017

Activitat més innovadora de la Festa dels Súpers!

El cap de setmana de la Festa dels Súpers va ser trepidant! 

Activitat més innovadora de la Festa dels Súpers!

El cap de setmana del 21 i 22 d’octubre, vam ser presents per primera vegada, juntament amb el grup Macedònia, a la festa dels súpers que va tenir lloc a l’Estadi Olímpic de Montjuïc.

En el nostre estand, una activitat nova que consistia en que els nens i nenes que participaven, gravessin un Musical.ly juntament amb les components del grup Macedònia, i més de 500 nens i nenes hi van participar per gravar al voltant de 300 vídeos amb aquesta popular aplicació! Amb aquesta activitat, a part de passar-nos-ho molt bé, vam aconseguir el premi a l’Activitat més Innovadora de La Festa dels Súpers 2017, del qual n’estem molt orgullosos i orgulloses!

Per altra banda, també vam organitzar una activitat en la que els més de 700 nens i nenes que hi van participar, podien gaudir d’un circuit amb monocicles elèctrics.

Als que ja ens coneixíeu, moltes gràcies per venir! I als que ens vau conèixer durant la festa dels Súpers, no dubteu a seguir les nostres novetats per veure que la vida amb Lleure dos mil i Macedònia és més bonica! 

Contacta'ns

Per on ens has conegut?

Enviar