Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

MÚ‐DA‐TE

Equip de MÚ‐DA‐TE

Organització: Lleure dos mil
Direcció artística: Dani Coma

Director artístic: Dani Coma

Artista pedagog i músic, en Dani Coma alterna la música i el teatre en totes les seves vessants. Va estudiar dansa clàssica a Ramón Solé i es va especialitzar en teatre a l’escola El Timbal de Barcelona. Ha cursat estudis de Comèdia dellarte a Venècia i a Jaques Lecog a París.

Dani Coma va participar en la direcció de “Grease, el musical”, ha sigut el director dels Concerts Familiars del Conservatori al Liceu i va ser un dels fundadors del grup de música infantil i juvenil Macedònia, del qual ara n’és el director i compositor.

Actualment és coordinador de l’àrea de teatre i professor de teatre i taller musical de l’Institut de Comèdia Musical Coco Comin i director i compositor del grup musical Macedònia. També treballa com a lletrista per diversos artistes (com Rosa López, Susana Bey, Marian o Bus).

Director de Lleure: Albert Alonso (Tito)

És un jove català apassionat i compromès en el món de l'educació del lleure i la natura.

Des de molt jove, s'ha estat format i treballant en diverses tasques, funcions i projectes, tan socials com laborals, adreçats a infants i joves de diferents col·lectius socials de Catalunya, realitzant tasques educatives com a director pedagògic, en projectes de lleure. Amb un gran recorregut en lideratge grups de treball , formació i creació d'equips.

Tota aquesta motxilla plena d'experiències, fa que ell mateix és consideri un afortunat de poder formar part d'aquest sector, tant enriquidor.

Coreògrafa: Nekane Morera

Coreògrafa especialitzada amb el Hip-hop.

Es va formar a Hip-Hop i Dansa Urbana amb grans professors i ballarins de Los Angeles, San Francisco, Alemanya, París i Barcelona. Actualment és professora de la Coco Comin.

Ha estat coreògrafa i ballarina per la sèrie de mocap (captació de moviment) "Sweeters" de TV3. També ha treballat com a coreògrafa de Hip-Hop per a diversos programes de TV3 en representació de l'ESCOLA. Ha format part dels grups Tribu Urbana, Forma i Mode (subcampiones d'Espanya el 2006), Sound System i La Class (campiones d'Espanya el 2008)

És la directora i organitzadora de Snap Festival, el primer i més important festival de Dansa Urbana per coreògrafs d'Espanya.

Músic: Ariana Abecasis

Cantant, compositora i pianista. De formació clàssica, a finals del 2013 debutava amb l'EP 'El meu univers' (autoeditat), cinc cançons a piano i veu de melodies boniques, una atmosfera sincera que de mica en mica ha anat teixint fins al primer llarga durada. Va guanyar el concurs Slam Musical l’any 2014 destinat a joves promeses. Actualment ja compte amb un segon disc anomenat Philosophades. La gira d’aquest nou disc l’ha porta a actuar a diferent punt de la península ibèrica i d’Europa.