Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

MÚ-DA-TE 2017

Què és MÚ-DA-TE?

MÚ-DA-TE (Stage de creació) són uns dies per descobrir-te, observar i viure una experiència única on l’art en tota la seva expressió et sedueix i et deixa lliure per expressar-te al teu aire.

L’essència de MÚ‐DA‐TE

MUDAR és canviar d’aspecte, d’estat, de forma… Variar o modificar alguna cosa, especialment un criteri, una actitud o un sentiment.

MÚ‐DA‐TE és una invitació a fer tot això.

L’objectiu d’aquest Taller de Creació és que els nois i les noies aprenguin a donar. De manera que no venen a MÚ-DA-TE a aprendre sinó que venen a ensenyar-nos tot el que saben fer, a donar tot el que porten a dins, a entregar tot el que han après a les seves respectives classes de música, dansa o teatre i a convertir tot el què els hi passa pel cap, pel cos, pel cor... en art.

Durant l’estada a MÚ-DA-TE els nois i les noies treballaran al voltant de tres disciplines artístiques: la Música, la Dansa i el Teatre. Però aquest cop no ho faran amb partitures, textos o coreografies ja existents i creades i/o inventades per altres. Aquesta vegada, l’equip de mestres, els hi preguntaran què és el que els agrada, què és el que els fa enfadar... quines són les coses que canviarien, quines són les coses més preuades, les més boniques... Què és el que tenen ganes de cridar, què és el que tenen ganes d’enterrar o fins hi tot, què és el que tenen ganes de callar... i trobaran la manera de dir-ho.

La CREACIÓ és un gènere de risc. De risc per a l’alumne que no sap si sabrà expressar tot el que li bull per dins però també de risc per al professorat, que ha de saber gestionar, emmotllar i redirigir tota la informació que vagi rebent per a convertir-la en alguna cosa engrescadora. Trobar les paraules escaients, el gest ideal o la melodia perfecte són petites pors que torturaran a tot l’equip de MÚ-DA-TE durant els 10 dies.

Però aprendre a MUDAR, a canviar, a regenerar-se implica moltes més satisfaccions que mals moments.

  • Del 30 de juny al 9 de juliol del 2017
  • --
  • Edat dels i les participants: Joves a partir de 15 anys
  • Límit de places: 30 participants

Obrim inscripcions el dia 17 de novembre!