Utilitzem cookies pròpies i de tercers per oferir-te un millor servei Més informació Aceptar

QUI SOM

Lleure dos mil

LLEURE, temps lliure del que disposem per fer alguna cosa no relacionada amb la feina o les ocupacions quotidianes.
DOS MIL, idees, emocions, famílies, projectes, activitats, persones, temporades, jocs, amics, aventures, rialles, paisatges, escoles...

LLEUREDOSMIL la combinació ideal per a gaudir de moments especials amb els nostres amics, familiars, educadors... en el marc incomparable de la nostra terra.

Lleure dos mil és una empresa d’oci educatiu que des del 1994 treballa dins el món de l’educació no formal. Ens adrecem a escoles, AMPA’s, grups de famílies, amics i associacions que volen realitzar sortides o activitats educatives i d’aventura a les nostres cases de colònies i albergs situats en entorns rurals.

El nostre equip humà està format per directors, monitors de lleure, animadors socioculturals, tècnics en activitats fisicoesportives, tècnics de muntanya, comercials, administratius... i sobretot... per persones il·lusionades i amb una dedicació especial per tal de garantí l’èxit de les sortides i activitats.

Valors que ens defineixen

La qualitat

 • Personalitzem cada proposta segons les necessitats i tipologies dels grups; cuidem els detalls i mimem cada projecte.
 • Ens agrada estar tranquils, fer la feina ben feta i ens esforcem dia a dia per millorar.

La motivació
Totes les experiències SUMEN. Potenciem la motivació personal i grupal per superar-nos dia a dia. El treball en equip és un instrument bàsic d’aprenentatge per poder vèncer obstacles.

L’experiència
Entenem que de qualsevol activitat que fem, aprenem, i que totes les experiències viscudes ens ajuden a idear-ne de noves, i que dels errors, n’aprenem.
És per això que considerem que els errors NO són fracassos, són objectius amb un resultat diferent a l’esperat.

La innovació
Estem en contínua evolució; intentem, cada any, idear i crear noves activitats. El 2012 van ser les colònies escolars en anglès, el 2013 vam crear el Camp Rock Macedònia; i el 2014,unes colònies escolars musicals.

Els valors principals de la vida

 • el respecte
 • la convivència
 • la integració
 • la autonomia
 • les emocions
 • la confiança
 • la responsabilitat

i amb tot això podem dir que el nostre objectiu principal és ajudar els nens, les nenes i els joves en la seva educació, compartint experiències enriquidores per a tots: nens, joves, pares i educadors.

Un enriquiment compartit!

Us ajudem?

Són moments de canvis, de potenciar la senzillesa i retrobar-nos amb les nostres tradicions, la nostra cultura...

Lleure dos mil col·labora amb les escoles, associacions, famílies... que volen gaudir de la veritable cultura del lleure educatiu, del lleure amb valors, del lleure tradicional, i obtenir el plaer amb les petites coses.

La nostra tasca educativa es distribueix en diferents àrees:

PER A LES ESCOLES I ELS INSTITUTS

Colònies escolars, colònies d'estiu i activitats d'un dia, que realitzem a diferents instal·lacions:

 • La Devesa a Rupit
 • Campus Cerdanya a Puigcerdà
 • La Salle Natura a Bagà
 • L'Illot Gran a Font Rubí
 • Àster a l’Hospitalet de l’Infant
 • Caus de Mura a Mura
 • Cal Petit a Vilanova de Meià

A totes aquestes instal·lacions trobareu uns projectes educatius prou motivadors per realitzar una bona tasca educativa a través del lleure.

NOVETAT! Ara colònies i sortides escolars 100% anglès

PER SECUNDÀRIA
Treballs de síntesi: disposem de tres treballs itinerants que podem realitzar a qualsevol de les nostres instal·lacions:

CREACIÓ D'UN PR: hem creat un sender de petit recorregut. Podrem gaudir del seu camí, del seu paisatge, de la seva història i dels costums de la comarca per on passarà, i així deixar una petita empremta en el nostre territori. Treballarem diferents temes (senderisme, cartografia, orientació, astronomia, natura i fauna, etc.).

ENERGIES RENOVABLES: amb aquest treball de síntesi es pretén conèixer altres alternatives d'energies creant un projecte de casa totalment sostenible. S'utilitzaran 4 energies renovables (eòlica, hidràulica, solar i biomassa). Treballarem diferents àrees (tecnologia, plàstica, naturals, matemàtiques, anàlisi social).

SERVEIS A LES AMPA
A les nostres cases de colònies, a les institucions, als centres escolars, organitzem casals d'estiu, de Nadal, de Setmana Santa. Fem el casal a mida segons les necessitats especifiques de cada centre.
Colònies d'estiu, organitzem l'estada fins a l'últim detall.
Sortides, pares i nens.
Sortides d'un dia
Festes i events

FAMÍLIES I GRUPS
Activitats familiars: sortides d'un dia, caps de setmana actius, vacances, familiars, etc. tot amb activitats diverses que ens ajudaran a gaudir de la natura i de noves amistats.

Tenim l’espai i l’equip ideal perquè gaudeixis de les teves vacances familiars, caps de setmana, aniversaris, trobades familiars i d’amics, dinars...