Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio Más información Aceptar

COLÒNIES i SORTIDES ESCOLARS

Grups escolars primària

Centre d’interès On es pot fer Ed. infantil Cicle Inicial Cicle mitjà Cicle Sup.
Les tribus indies La Devesa lleure dos mil colonies escolars primaria
El drac Manyanet
(medievals)
La Salle Natura i
Els caus de Mura
lleure dos mil colonies escolars primaria
El gegant Ferran i
els sentits
La Salle Natura lleure dos mil colonies escolars primaria lleure dos mil colonies escolars primaria
La tropa del pirata Cara Pa La Salle Natura i Els caus de Mura lleure dos mil colonies escolars primaria
Campament Huk-haleila
(indis)
La Devesa lleure dos mil colonies escolars primaria
Perot Panxampla
(Bandolers)
Campus Cerdanya , La Salle Natura , Els caus de Mura i Cal Petit lleure dos mil colonies escolars primaria lleure dos mil colonies escolars primaria
Pròxima estació: la Lluna
(escola d’astronautes)
La Devesa , Campus Cerdanya , La Salle Natura , Els caus de Mura , Àster i Cal Petit lleure dos mil colonies escolars primaria lleure dos mil colonies escolars primaria lleure dos mil colonies escolars primaria
Rocknia
(Aventura musical)
La Devesa , Campus Cerdanya , La Salle Natura ,Els caus de Mura , Àster i Cal Petit lleure dos mil colonies escolars primaria lleure dos mil colonies escolars primaria lleure dos mil colonies escolars primaria
Campament Txiruca La Salle Natura i Els caus de Mura lleure dos mil colonies escolars primaria lleure dos mil colonies escolars primaria
Multiaventura La Devesa , La Salle Natura i Cal Petit lleure dos mil colonies escolars primaria lleure dos mil colonies escolars primaria
La vida al poble Els caus de Mura lleure dos mil colonies escolars primaria lleure dos mil colonies escolars primaria lleure dos mil colonies escolars primaria lleure dos mil colonies escolars primaria
Multi esportives de mar Àster lleure dos mil colonies escolars primaria lleure dos mil colonies escolars primaria
Tecnoraid de superació Campus Cerdanya lleure dos mil colonies escolars primaria
Raid de superació Campus Cerdanya lleure dos mil colonies escolars primaria

Indis (E. infantil)
Amb aquest centre d’interès els nens i nenes es convertiran en veritables indis, coneixeran tots els dominis de les diverses tribus que conviuen a la Devesa i realitzaran les activitats pròpies dels aprenents per convertir-se en veritables indis. Cada prova que aconsegueixin superar els servirà per guanyar un bon grapat de plomes per col·locar-les a la cinta india.

Cases de colònies:La Devesa

Medievals (E. infantil)
Amb aquest centre d’interès els nens i nenes coneixeran la història el drac Manyanet que viu a les Terres Roges. Els nens i nenes ajudaran al noble del Castell a fer tornar els habitants de Rectoria a les seves terres i trobar al Drac Manyanet perdut.
Com acaba la Història? Ho coneixeran a les colònies màgiques de l’Edat Mitjana!!!

Cases de colònies: La Salle Natura i Els caus de Mura

El gegant Ferran (E. infantil i C. inicial)
El Gegant Ferran és un ésser imaginari i descuidat que portarà als infants a descobrir el medi natural del Penedès, com és la vida al camp i els sentits, juntament amb els seus amics els pagesos i pageses de l’Illot (Monitors) que viuen a la casa. Uns ésser que ompliran de màgia i aventures l’Illot Gran durant l’estada dels infants.
A la nit, arriba la màgia, els masovers de la casa ens prepararan moltes sorpreses, històries, llegendes, música, balls, jocs en agraïment a l’ajuda rebuda durant el dia!
El nostre gegant vindrà a visitar els infants per ballar tots junts!

Cases de colònies: L’Illot Gran i La Salle Natura

colonies primaria lleuredosmil
Els follets de l'Illot< L'illot Gran

Els pirates (C. inicial)
El Pirata Cara Pa, el capità de la tropa de monitors, ens donarà la benvinguda, per mitjà de cartes, a la casa de colònies on no estan envoltats d’aigua, però si d’un mar meravellós de natura amb bosc i vinyes on viure un munt d’aventures.
Els nostres pirates, que de tan en tan troben a faltar algunes coses de la vida a alta mar, ens ensenyaran com viuen terra endins on no els falta de res: aigua, hortalisses, ametlles, vinyes, bosc, herbes remeieres… i és que a les colònies hi tenen de tot...què més podem demanar?
Prepareu-vos per uns dies d’aventura per arribar a ser uns autèntics pirates de terra endins!

Cases de colònies: La Salle Natura i Els caus de Mura

Huk-haleila (C. inicial)
Els nens i nenes es convertiran en veritables indis i indies Huk-Haleila i coneixeran tots els dominis de la tribu a la Devesa: Les terres altes. Per aconseguir-ho hauran de demostrar la seva capacitat com a indis i indies, construint un gran campament conjuntament amb els germans i caps indis. Es treballaran valors com el respecte envers la natura, la cooperació, el treball en equip, la creativitat i la imaginació, el respecte de les desigualtats entre els uns i els altres i a aprendre que tots som necessaris. Alhora es realitzen un conjunt d’activitats aventureres per viure les emocions úniques.

Cases de colònies: La Devesa

Bandolers (C. inicial i C. mitjà)
En aquestes convivències els infants aprendran, mitjançant l’educació en el lleure, com era la vida a l’època dels bandolers i coneixerem algunes de les tradicions catalanes que tenen el seu origen en els segles XVI i XVIII.
Per fer-ho ens endinsarem a l’edat moderna de la mà d’una colla de bandolers, qui seran els encarregats d’ensenyar-nos com vivien en aquesta època. Els bandolers, dirigits per en Perot Panxampla, sortiran del seu amagatall aprofitant la foscor de la nit. Ells ens portaran unes cartes on ens demanaran la nostra ajuda per realitzar un seguit d’activitats aventureres.

Cases de colònies: Campus Cerdanya, La Salle Natura, Els caus de Mura i Cal Petit

Els Bandolers
La Salle Natura colonies escolars primaria

Pròxima estació la Lluna (C. inicial, C. mitjà i C. superior)
Aquest any, coincidint amb el 20è aniversari de Lleure dos mil, hem tornat a obrir les portes del centre de formació d’astronautes “És Massa”de l’Agencià Espaial amb les instal·lacions més modernes per l’entrenament i formació de nous astronautes i tècnics de cel.
Nosaltres els instructors (monitors) tenim la difícil tasca d’ensenyar en tres dies tot el que un astronauta necessita per iniciar-se en aquest món!

Cases de colònies: L’Illot Gran, La Devesa, Campus Cerdanya, La Salle Natura, Els caus de Mura, Àster i Cal Petit

Rocknia (colònies musicals) (C. inicial, C. mitjà i C. superior)
Gràcies a la nostra llarga experiència en el món del lleure (20 anys) i la nova experiència adquirida aquest estiu en el Camp Rock Macedònia, on hem passat 15 fantàstics dies immersos en unes estades totalment musicals, amb un equip de professionals del món del lleure i la música us proposem una nova forma de gaudir de les convivències: Les colònies d’aventura musical.
Us proposem una nova manera de gaudir de la natura, passar-ho bé amb els companys, i aprendre els hàbits i valors, mitjançant  la música com a fil conductor i diverses experiències emocionals.
En el cas del infants més grans, com a finalitat de les estades gravarem un videoclip de rock català, preparat prèviament amb les activitats artístiques previstes.

Cases de colònies: L’Illot Gran, La Devesa, Campus Cerdanya, La Salle Natura, Els caus de Mura, Àster i Cal Petit

Campament Txiruca(C. mitjà i C. superior)
El Campament Txiruca és un centre d’interès on els nens i nenes viuran la gran aventura de convertir-se en veritables exploradors i exploradores txirucaires. Es treballaran valors com el companyerisme, la cooperació, la curiositat, la superació personal i intergrupal i el contacte amb la natura, tot amb grans dosis de component lúdic i aventurer.  Els ensenyarem a sobreviure i a valdre’ns de la natura, sense malmetre-la, per trobar allò que ens manca. També gaudirem de la cartografia i l’orientació mitjançant les descobertes i les expedicions, a moure’ns durant la nit, a fer-nos el nostre propi menjar, a passar bones vetllades amb els companys...i sobretot, a viure gran emocions amb les activitats més aventureres que ens tenen preparades en el Campament Txiruca!!
Amb els més petits, que passaran 3 dies, la finalitat és la introducció a la música, de manera divertida, emocional, expressiva i dinàmica.

Cases de colònies: La Salle Natura i  Els caus de Mura

Multiaventura (C. mitjà i C. superior)
Durant l’estada a la casa de colònies, els infants faran un conjunt d’activitats aventureres i divertides, aprofitant les possibilitats i recursos que ofereix la casa de colònies i l’entorn natural.
En contacte amb la natura i incidint amb l’esperit de superació personal, el respecte i l’autonomia individual i grupal faran activitats com la gimcana de la superació, slack-line, el joc de nit, l’orientació, la supervivència o les activitats d’aventura com el tir amb arc, sarbatanes, rocòdrom, pista americana.. tot un circuit d’aventura. Amb les excursions coneixerem el relleu del territori, masies centenàries, la seva fauna i flora i els seus racons secrets.  

Cases de colònies: La Devesa, La Salle Natura i Cal Petit

colonies escolars lleuredosmil
Els indis i el campament Huk-Haleila la devesa

La vida al poble (E. infantil, C. inicial, C. mitjà i C. superior)
Viurem un conjunts d’activitats d’aventura lúdiques i multi esportives a l’entorn d’un fil conductor que servirà tan per grans com per petits, la vida al poble on no hi faltaran algunes de les activitats més tradicionals com el vermut, la festa major o els jocs de cucanya!

Cases de colònies: Els caus de Mura

Paella de mar i muntanya (C. mitjà i C. superior)
Els nens i nenes faran un conjunt d’activitats aventureres i divertides aprofitant les possibilitats i recursos que ofereix la casa de colònies i l’entorn natural.
Podran viure les emocions que suposa viure a pagès i treballar alhora la seva autonomia personal i grupal. Amb les excursions coneixerem el relleu del territori, els arbres que neixen als marges i voreres dels camps, les vinyes, masies centenàries. Amb el joc de la verema també coneixerem de forma divertida i lúdica totes les característiques del cultiu de la vinya i l’elaboració del vi o el cava...

Cases de colònies: L’Illot Gran

Multi esportives de mar (C. mitjà i C. superior)
Com a novetat d’aquest any oferim activitats de mar multi esportives com també conèixer la flora i la fauna típica de la costa alhora que podrem gaudir de la tranquil·litat d’una vila costanera.

Cases de colònies: Àster

Tecnoraid de superació (C. superior)
Un tàndem perfecte d’ esports a la natura, activitats de superació i tecnologia, on treballarem l’autonomia individual i grupal i el respecte envers la natura i la població, farem activitats relacionades amb la natura i els esports d’aventura on s’incideix en l’esperit de superació personal, com ara l’orientació, la supervivència, el trekking, esports de superació, entre d’altres... I tastarem activitats tecnològiques, aprenent el funcionament dels engranatges i politges construint un gos-robot motoritzat amb el que podrem interactuar.

Cases de colònies: Campus Cerdanya

Raid de superació (C. superior)
En aquestes estades es treballaran bàsicament tres tipologies d’activitats aprofitant les possibilitats i recursos que ofereix una instal·lació única com Campus Cerdanya, per una banda, i l’entorn natural privilegiat de la Cerdanya i Puigcerdà, per l’altra: Activitats i esports amb handicap (senderisme guiat, esquis gegants, dinàmiques d’equip, gol a cegues) , activitats relacionades amb la natura i els esports d’aventura com ara l’orientació, la supervivència, el trekking, les piragües, entre d’altres, on s’incideix en l’esperit de superació personal, activitats de descoberta de entorns urbans (Puigcerdà, Llívia) i naturals (Cursa d’Orientació, trekkings amb RoadBook) on treballarem l’autonomia individual i grupal i el respecte envers la natura i la població.

Cases de colònies: Campus Cerdanya

colonies lleuredosmil
colonies escolars primaria campus Cerdanya