Utilizamos cookies propias y de terceros para ofrecerte un mejor servicio Más información Aceptar

COLÒNIES i SORTIDES ESCOLARS

Colònies i sortides escolars

LLEUREDOSMIL ajuda les escoles a planificar les colònies escolars amb la màxima garantia de qualitat!

Tenim un equip humà professional del lleure educatiu que vetlla en tot moment pel bon funcionament de les colònies. Un equip que gaudeix de la seva feina i, dia a dia, treballa per millorar els projectes educatius que realitzem a cada casa de colònies.

Les nostres instal·lacions garanteixen modernitat, bon servei, confort i bona ubicació.

Ho tenim tot apunt!

Raons per sortir amb l’escola

  1. Perquè fomenta l'autonomia personal, l'autoconeixement i la manifestació de tots els vessants de la personalitat dels infants.

  2. Perquè dóna a conèixer els valors del territori, a l’hora que promou la identitat cultural dels infants i el sentit d'arrelament.

  3. Perquè és una eina educativa que posa a disposició dels mestres un espai on promoure la curiositat innata dels infants, la descoberta naturalística i l'aproximació científica, experimental i vivencial als principals ecosistemes del territori català, reforçant totes les àrees curriculars del treball a l'aula i ambientalitzant el projecte educatiu del centre.

  4. Perquè afavoreix la cohesió del grup, el treball cooperatiu dels infants i tanmateix, consolida el treball en equip dels mestres.

  5. Perquè és una singularitat del Model Educatiu català.

  6. Perquè és una experiència única, emocionant i extraordinàriament significativa en el desenvolupament dels infants, i no fer-ho comporta perdre una part del nostre patrimoni i robar un petit tros de la història vital de cadascun dels infants.